Najnoviji izum sa JADRANA: Naplaćivanje slikanja pijačnih štandova, evo koliko košta…

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Gosti u Hrvatskoj novčanik moraju imati nadohvat ruke za sve, a osim smeštaja, hrane, pića i izleta, platiće čak i ležanje na svom peškiru.

DUBROVNIK: Regija, Putovanja, vijesti, četvrtak , 25. 07.2019… 11: 59… Najnoviji izum sa JADRANA: Naplaćivanje slikanja pijačnih štandova, evo koliko košta…

Izležavanje na vlastitoj ležaljci ili peškiru pod hladom maslina košta 15 kuna (dva eura), dok isti užitak na suncu ne treba platiti.

Ležaljke, suncobrani i dodatna oprema čisti su luksuz za goste plaža pod koncesijom na Hvaru. Cijene idu od 350 (46) eura do gotovo 3.000 (400 eura) kuna, piše Dnevnik.hr.

Prošle godine na obali ste u novčanik morali posegnuti i ako želite da bacite smeće, a ove godine osim voća i povrća na zadarskoj pijaci prodaje se i fotografisanje štandova, cijena je pet eura.

Čitaj još:   KINEZI, O KORONA VIRUSU: AMERIČKA VOJSKA, DONJELA EPIDEMIJU U VUHAN, PANDEMIJA POTIČE IZ SAD, A NE SA PIJACE... (foto)

Kada gosti sa svog bankovnog računa na bankomatima žele da podignu direktno kune, mogli bi zažaliti. Za podizanje 200 eura, što je otprilike hiljadu i po kuna, naknada je 300 kuna (40 eura). Samim time sve je odmah skuplje 20 odsto.

Želite li da koristite usluge taksija, mogli biste ostati iznenađeni – 13 kilometara vožnje od aerodroma Zadar do centra grada platićete osamsto kuna, prenosi B92.net.

I s vlastitim vozilom potreban je oprez, jer cijelodnevno korišćenje parkinga u Dubrovniku može vas stajati do hiljadu i po kuna (200 eura), piše hrvatski portal.

IMA PUNO NOVI I Najnovijih izum sa JADRANA: Naplaćivanje slikanja pijačnih štandova, evo koliko košta…

Čitaj još:   TEROR, NAJEZDA: Komarci u rojevima ulijeću u kuće i grizu ko tigrovi... (foto)

izvor agencije

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *