IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Nedžib Kačar dozivao u pomoć, oceubicu vode na poligraf, oružje bacio u šaht…

D. K. (25) uhapšen zbog sumnje da je nožem iskasapio svog oca Nedžiba Kačara (60), poznatog preduzetnika i nekadašnjeg najbogatijeg Novopazarca…

NOVI PAZAR: Srbija, Crna Hronika, vijesti, petak , 26. 07.2019… 08: 59… Nedžib Kačar dozivao u pomoć, oceubicu vode na poligraf, oružje bacio u šaht…

Prema riječima izvora, on bi trebalo da bude podvrgnut i poligrafskom testiranju, ali za sada nema informacija koje dokazuju da je on direktni izvršilac ubistva.

Nedžib Kačar nađen je mrtav u lokvi krvi u naselju Rasadnik u Novom Pazaru.

Novopazarska policija uhapsila je D.K. (25) iz ovog grada zbog sumnje da je izvršio krivično djelo ubistvo, saopštila je danas Policijska uprava.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem tužilaštvu u Novom Pazaru.

Oružje sa kojim je izvršio gnusni čin “Nož je bacio u šaht…”

Istražitelji su odmah na uviđaju posumnjali da je Kačar stradao od ruke nekog sebi bliskog, a već u prvim satima počelo je da se traga i za oružjem.

Čitaj još:   NOVI PAZAR- NEDŽIB KAČAR PRONAĐEN MRTAV: DA LI JE UBISTVO ILI SAMOUBISTVO (video)

Vijerovali su da se ubica otarasio oružja u blizini mjesta zločina. Tek poslije dve noći policija je, pretražujući šahtove u okolini zgrade, našla nož kojim je ubistvo počinjeno – kazao je sagovornik iz medija.

Nedžib Kačar, jedan od najpoznatijih i najbogatijih Novopazaraca. Postao je poznat početkom devedesetih, kada je po povratku iz Francuske počeo da radi na otkupu deviza za jednu beogradsku banku, a ubrzo je osnovao i osiguravajuće društvo Sandžak broker. Trgovao je sa Turskom, osnovao je i političku partiju JUPI, a kasnije je Sandžak broker promenio ime u Mond, koje je imalo više filijala. Osnovao je i Pešter banku…

izvor Kurir.rs

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši