IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

LONDON: Oglasio se i Sead Kolašinac nakon drame pred restoranom, mislim da smo dobro… (foto)

DALJE JE TO, TOP MEDISKA TEMA I Herojski čin reprezentativca BiH…

LONDON: Svijet, Crna Hronika, Sport, fudbal, Zanimljivosti, vijesti, subota, 27. 07.2019… 11: 59… LONDON: Oglasio se i Sead Kolašinac nakon drame pred restoranom, mislim da smo dobro…

Sead Kolašinac, fudbalski A reprezentativac Bosne i Hercegovine, junak je Engleske, a Zmaja slave i širom planete…

Herojski čin, Seada Kolašinca kada je jučer goloruk krenuo na gangstere koji su sa noževima u rukama napali njega, Mesuta Ozila i njihove supruge, i danas se je glavna tema svih svjetskih medija.

SAM JEDA Dan kasnije oglasio se i naš heroj, koji je na društvenim mrežema podijelio fotografiju sa Ozilom, uz poruku:

– Mislim da smo dobro. Hvala vam na porukama – napisao je Kolašinac, koji je očito raspložen i nije izgubio smisao za šalu.

Uz poruku zahvale, Kolašinac je objavio emoticon šake, što vjerovatno simbolizuje njegovu snagu i hrabrost, koju je demonstrirao jučer.

Čitaj još:   "AKO TI JAVE UMRO SAM, evo šta će biti..." Ubijeni objavio prije smrti sliku brata i napisao poruku!

Sead Kolašinac, fudbalski A reprezentativac BiH, rođen je u Njemačkoj, gdje su njegovi roditelji otišli iz ratnog vihora u BiH, podsjeća Daily Mail, koji je engleskoj javnosti predstavio novog heroja iz drugog ugla.

Porodica Kolašinac naselila se u Karlsruheu gdje je Faik radio u lokalnoj fabrici Mercedes- Benza, kako bi izdržao ženu i djecu.

Svakog vikenda bi se vraćao kući jer je volio majčinu kuhinju, burek i tradicionalne kolače. Cijela porodica godišnje dolazi u selo Domanovići kod Čapljine, gdje su Seadovi roditelji živjeli do rata. Faik je nekoliko puta do sada govorio kako Kolašinac voli da je među svojim narodom…

Izvor: iBalkan.net/Daily Mail

Komentariši