IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

POLICAJCA, UBILI AMERIČKI HULIGANI: Oženio prije samo 43 dana! (foto, video)

Dvojica američkih turista uhapšeni su pod sumnjom da su učestvovali u ubistvu policajca…

RIM: Svijet, Crna Hronika, vijesti, nedelja, 28. 07.2019… 13: 59…  POLICAJCA, UBILI AMERIČKI HULIGANI: Oženio prije samo 43 dana! (video)

Mario Ćerćelo Rega (35), ubijen je nožem u centru Rima u ranim jutarnjim satima u petak.

Dvojica američkih turista uhapšeni su pod sumnjom da su učestvovali u ubistvu italijanskog policajca. Mario Ćerćelo Rega (35), ubijen je nožem u centru Rima u ranim jutarnjim satima u petak.

Policija je identifikovala uhapšene muškarce kao Kristijana Gabrijela Natala Hjorta, (18) i Finegana Li Eldera, (19). Oni su optuženi za teško ubistvo i moraju da se pojave pred sudom narednih dana, piše BBC.

Mladići su navodno bili u području Trasteverea, u blizini Vatikana i pokušavali da kupe drogu. Prema navodima italijanske novinske agencije Ansa, oni su navodno ukrali ruksak od dilera droge koji im je prodao lažni proizvod.

Čitaj još:   PLJEVLJA- SUBNOR i antifašisti upitali DARIA Vraneša: Ko je onda kriv za žrtve „crnih trojki“ i ubijene u Bukovici i Sjenjaku... (foto)

Ponudili su da mu ga vrate, ako im plati 100 dolara i da im gram kokaina. Dok su čekali, Rega i njegov kolega su im se obratili u civilu, jer je policija dobila informaciju o razmjeni torbi, izvestila je Ansa.

Usledila je svađa, tokom koje je Rega nekoliko puta izboden nožem. Odveden je u bolnicu gdje je preminuo od povreda. Rega je bio u braku samo 43 dana i ove nedelje se vratio sa medenog mijeseca.

Njegova sahrana će se održati u ponedeljak, u istoj crkvi u kojoj se vijenčao, piše BBC.

izvor agencije

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši