STRAVIČNA DRAMA U GRČKOJ: Eksplodirao gliser u kojem je bila petočlana porodica iz Srbije… (foto, video)

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Srpska porodica preživjela je pravu dramu dok je boravila u Sitoniji, na Halkidikiju u Grčkoj…

HALKIDIKI SOLUN: Svijet, Crna Hronika, Putovanja, vijesti, nedelja, 28. 07.2019… 22: 59…   STRAVIČNA DRAMA U GRČKOJ: Eksplodirao gliser u kojem je bila petočlana porodica iz Srbije… (video)

Eksplodirao gliser u kojem je bila petočlana porodica iz Srbije – Očevici ispričali JEZIVE DETALJE…Srpska porodica preživela je pravu dramu dok je boravila u Sitoniji, na Halkidikiju u Grčkoj…

Grčki mediji prenose da se gliser u kojem je bila petočlana porodica iz Srbije zapalio u nedelju ujutru tokom vožnje. Navodno je iz za sada nepoznatih razloga došlo do eksplozije, nakon čega je krenuo požar.

Kako navode očevici, jedna djevojčica je ispala sa glisera od jačine eksplozije, a pojedini mediji navode da je majka sa još dvije maloljetne djevojčice skočila u vodu, dok je otac, zajedno sa instruktorom ostao na gliseru kako bi ga dovezli do obale.

Čitaj još:   Dr NESTOROVIĆU HOĆE DA ODUZMU LICENCU: ODGOVORIO je zašto su ga UZELI NA ZUB... (foto i foto)

Drama se odvijala nedaleko od plaže koja je bila puna kupačima, a gliser je kako navode grčki mediji izgorio u potpunosti.

Srpska porodica je, prema navodima lokalnih medija, prevezena u najbližu bolnicu, međutim ljekari su odlučili da jednu od djevojčica prebace u solunsku bolnicu.

Obalska straža Grčke ispituje uzroke eksplozije i požara na brodu sa srpskom zastavom.

izvor agencije

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *