IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Piromanka radi u Hrvatskim autocestama: Podmetnula sedam požara… (foto)

Policija je utvrdila da se radi o namjerno izazvanom, odnosno podmetnutom požaru...

ŠIBENIK: Hrvatska, Crna Hronika, Putovanja, vijesti, ponedeljak, 29. 07.2019… 13: 59…  Piromanka radi u Hrvatskim autocestama: Podmetnula sedam požara…

Šibensko-kninska policija uhapsila je žensku osobu za koju sumnja da je podmetnula požar u Dubravi kraj Šibenika, prenose hrvatski mediji.

Žena koja je uhapšena u Hrvatskoj zbog sumnje da je podmetnula požar u okolini Šibenika, zaposlena je u Hrvatskim autocestama (HAC) i do sada je podmetnula sedam požara, piše hrvatski portal “Indeks”.

Uhapšena žena je pre dve godine osumnjičena za podmetanje još sedam požara u Hrvatskoj na području Dubrave, navodi portal Indeks.

Prema navodima Večernjeg lista, uhapšena žena je otprije poznata policiji te je već bila hapšena zbog podmetanja požara.

Policija nije otkrila više detalja… Nakon stabiliziranja požara kod Šibenika, kanaderi Protupožarnih namjenski organiziranih snaga Oružanih snaga RH sletjeli su u Zračnu luku Split na punjenje goriva, priopćilo je Ministarstvo obrane Republike Hrvatske (MORH).

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 19. oktobar 2018. godine

Lokalna policija saopštila je da je uhapšena žena stara 53 godine i da je istraga još u toku, prenosi Indeks.

Podmetnuti požar zahvatio je u subotu površinu od oko 900 hektara na šibeničkom području, gasilo ga je 200 vatrogasaca uz pomoć kanadera, a za tu intervenciju potrošeno je oko pet miliona kuna…

izvor INDEKS

MIKA ANTIĆ- ”HITLER”, PROFESOR IZ PAKLA: SNIMAO CECU I ARKANA!!!(video)

Glumica Milena Radulović prijavila je Miroslava Miku Aleksića da ju je silovao, a mnoge Read more

Komentariši