IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SUZANA RADANOVIĆ, OTKRILA:”Ovo je ubica mog sina Davida…” (foto)

Status majke ubijenog mladića iz Banja Luke koji je danas objavljen je na Facebooku a mnogi ga prenose u cjelosti…

BANJA LUKA: Regija, Crna Hronika, Zanimljivosti, vijesti, utorak, 30. 07.2019…  21:57…  SUZANA RADANOVIĆ, OTKRILA:”Ovo je ubica mog sina Davida…”

“Inspektor u sup BL, inace u slobodno vrijeme ubija djecu. Koliko jos zlocina ima na savjesti? Licno odgovoran za ubistvo moga Davida !!!!!!!!!!!! Gorio u paklu ti i tvoje pokoljenje.”

„Inspektor SUP-a Banje Luke, inače u slobodno vrijeme ubija djecu. Koliko još zločina ima na savjesti? Lično odgovoran za ubistvo moga Davida!!! Gorio u paklu ti i tvoje pokoljenje“, napisala je Radanović.

Još nema reakcije iz SUP- a…

PRATEĆI Medije iz BiH podsjećaju kako istraga smrti Dragičevića nije završena ni nakon godinu i tri mjeseca nije završena.

Na zahtjev roditelja, njegovo tijelo je u martu ove godine prevezeno u Austriju gdje je sahranjen po drugi put.

Davor Dragičević je više puta za smrt svog sina direktno okrivio vrh Ministarstva unutrašnjih poslova bh. entiteta Republike Srpske te naveo kako je zataškavanje bilo u sprezi sa političarima, tačnije sa ministrom MUP-a RS Draganom Lukačem i liderom SNSD-a i srpskim članom Predsjedništva BiH Miloradom Dodikom.

Čitaj još:   BOKSERSKI PRVAK SVIJETA PRIJETI MESSIJU: Neka moli dragog BOGA da ga ne nađem... (foto, video)

A sada i status…

Otac nastradalog mladića Davor Dragičević je prije mjesec dana najavio osnivanje političke stranke.

„Osnovat ćemo političku partiju i ona se neće zvati ‘Pravda za Davida’. Ona je čista. Igrat ćemo na vaš način, mada ja nisam takav igrač. To je ono što vam smeta i što vas boli. Mojih deset minuta govora pred narodom vrijedi više nego vaših deset godina pričanja.“

U aprilu je Dragičević stariji, za kojim je bh. entitet Republika Srpska raspisao potjernicu, predao zahtjev za azil u Austriji.

On je u intervjuu za austrijski medij Balkan Stories izjavio da u Bosni i Hercegovini strahuje za život, te da se više ne može boriti za pravdu za svog stradalog sina, pa da to želi nastaviti u Austriji…

(iBalkan.net/FB)  

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši