Jedina koja je TUŽILA Lepog Miću: Izbačena je iz rijalitija, a evo kada ih čeka ročište…

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

SAMO OVA ZAADRUGARKA Nije mu oprostila…

BEOGRAD: Regija, Crna Hronika, Zanimljivosti, vijesti, srijeda, 31. 07.2019…  14: 57…  Jedina koja je TUŽILA Lepog Miću: Izbačena je iz rijalitija, a evo kada ih čeka ročište…

Lepi Mića je imao žestoke sukobe sa mnogim učesnicima rijalitija. Međutim, jedina osoba koja sa njim želi da se obračuna na sudu je Smilja Janković, poznatija kao profesorka Smilja.

Ova bivša zadrugarka, koja je iz prve sezone pobjegla, tužila je Miću i njihovo suočavanje pred subom je zakazano za 26. septembar.

Prvo ročište je prethodno bilo zakazano za mjesec maj, ali tada je suđenje odloženo za septembar jer se Mićina strana nije pojavila pred sudom u Novom Sadu, gdje se postupak vodi.

Do susreta sa Mićom pred sudom, Smilja uživa na odmoru. Ona je trenutno na Hrvatskom primorju. Tačnije, u Poreču. Nekoliko fotografija na društvenim mrežama je objavila gdje je pokazala koliko uživa na obali Jadrana…

Čitaj još:   VELIKO BRAVO, DAVOR U BANJOJ LUCI, PORUČIO: "Svi ćete doći na red..."

Lepi Mića je napravio opšti haos u Zadruzi, pošto je napao Smilju, posipao je vodom, a kasnije joj strgao haljinu i otkrio grudi. Žešću tuču spriječili su takmičari koji su ga odvukli od nje.

Zbog ove nemile scene, glumici Žiži Stojanović je pozlilo, te je umalo pala u nesvijest.

Dok su joj kolege prinijele vodu i pomagale joj da se smiri, ona je zapomagala u bubicu: – Policija, ovdje se ljudi ubijaju. Ovdje Žiža Stojanović. Pogriješila sam, izvinite – pričala je Žiža u bubicu i naglas se žalila da nikada nije vidjela nešto slično, niti doživjela.

izvor Srbijadanas.rs

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši