Incident u teretani: Jedna osoba povrijeđena, policija utvrđuje da je li došlo do pucnjave u Zenici…

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Informacija potvrđena iz Operativnog centra MUP-a Zeničko- dobojskog kantona…

ZENICA: BiH, Crna Hronika, vijesti, četvrtak, 01. 08 .2019… 08: 57… Incident u teretani: Jedna osoba povrijeđena, policija utvrđuje da je li došlo do pucnjave u Zenici…

Za sada ne možemo potvrditi na koji način je ta osoba povrijeđena, niti da li je u pitanju pucnjava. To će biti utvrđeno nakon obavljenog uviđaja, kazali su nam u policiji…

Jedna osoba povrijeđena je u predvečernjim satima u zeničkom naselju Blatuša, a policija utvrđuje na koji način su povrede nastale. 

Ovu informacija potvrđena nam je iz Operativnog centra MUP-a Zeničko-dobojskog kantona. 

– Oko 19.35 sati prijavljeno nam je da je jedna osoba povrijeđena te da je prevezena u Kantonalnu bolnicu na ukazivanje pomoći. Stepen povreda koje je zadobila se utvrđuje i u toku su ljekarski pregledi. Za sada ne možemo potvrditi na koji način je ta osoba povrijeđena, niti da li je u pitanju pucnjava. To će biti utvrđeno nakon obavljenog uviđaja – kazali su nam u policiji, te dodali kako se incident desio u lokalnoj teretani. 

Čitaj još:   Naoružani policajac posvađao se sa ženom, zaključao u stanu, izašao na terasu, pregovara sa timom MUP-a, PRIJETI DA ĆE PUCATI... (foto i video)

DESIO SE U ZENICI Incident u teretani: Jedna osoba povrijeđena, policija utvrđuje da je li došlo do pucnjave u Zenici…

Na uviđaj su izašli policajci MUP-a ZSK…

izvr agencije

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši