IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PREREZAO GRLO ČOVJEKU NA BALKONU HOTELA: Scena STRAVE u Kosta del Sol španskom ljetovalištu … (uznemiravajući video)

Turisti su u poznatom španskom ljetovalištu, gledali jezivu scenu i okrvavljenog golog muškarca s povezom na očima!!!

Kosta del Sol : Svijet, Crna Hronika, Putovanja, vijesti, četvrtak, 01. 08 .2019… 21: 57… NOŽEM PREREZAO GRLO ČOVJEKU NA BALKONU HOTELA: Scena STRAVE u poznatom španskom ljetovalištu… (uznemiravajući video)

Muškarac je u poznatom španskom letovalištu Kosta del Sol prerezao grlo čovjeku na balkonu hotela, a ovu jezivu scenu su posmatrali prestravljeni turisti.

Na balkonu jednog hotela snimljen je čovjek obliven krvlju sa povezom preko očiju i prerezanim vratom. Krv mu se slivala niz gole grudi, a pored njega je stajao mušlarac za koga se sumnja da je počinio zločin.

On je vikao na šokirane turiste koji su posmatrali stravičnu scenu ispod balkona. Pozvali su policiju i javili da napadača drži veliki kuhinjski nož pod grlom neidentifikovanom muškarcu.

Policajac je pod pod punom opremom upao i uhapsio manijaka koji je navodno bacio nož s balkona zajedno sa mobilnim telefonima.

“Odjednom sam čuo viku i pogledao šta se događa, a onda su svi ti ljudi počeli da trče u bar”, rekao je barmen u obližnjem baru.

Čitaj još:   IVAN Vujović: Drznuli se Amerikanci da ''Ovako blate'' Dritanove evropske partnere iz DF- a...

“Vrištali su da je na balkonu čovjek sa nožem, a kad smo pogledali videli smo drugog muškarca vezanog i krvavog na balkonu.” Britanski turista je dodao: “Kad sam video čovjeka sa peškirom preko lica, pomislio sam da će da ga ubije.” Muškarac je odvezen kolima hitne pomoći ali se ne zna koliko je teško povređen

izvor /theolivepress.es

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Komentariši