DINO MERLIN, PROBAO BULATU SPASITI ŽIVOT: Umrlom novinaru plaćao LIJEČENJE U TURSKOJ…

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Dino Merlin pokušao je na sve načine da pomogne Igoru Bulatu, koji je bio teško bolestan poslednjih mjeseci…

SARAJEVO: Regija, Zanimljivost, vijesti, petak, 02. 08 .2019… 08: 57…  BULATU SPASITI ŽIVOT: Umrlom novinaru plaćao LIJEČENJE U TURSKOJ…

Dino Merlin, sarajevski kantautor je platio skupo liječenje u Turskoj novinaru RTS, ali spasa, nažalost, nije bilo…

Kad je Bulatu u decembru saopštena dijagnoza karcinom jetre, Dino ga je među prvima pozvao i ponudio pomoć. I sam se raspitao o načinu liječenja i saznao da u Istanbulu postoji najsavremenija terapija za tu vrstu opake bolesti, pa je predložio da on finansira liječenje…

Dino i porodica Bulat su jako vezani. Njihovo prijateljstvo traje više od 20 godina, a počelo je kroz posao. Igorova supruga Dada, inače poznata menadžerka, učinila je mnogo za Merlina u momentu kad se u Srbiji o njemu nije baš lijepo pričalo i pisalo.

Dada Bulat je bila ta koja je organizovala njegove koncerte 2015. godine u Beogradskoj areni, prva ga je dovela u Beograd poslije više od 20 godina. Merlin joj je vrlo zahvalan na tome – kaže naš izvor i dodaje:

Čitaj još:   Dino Merlin: Nikad, emotivnije o supruzi Ameli... (foto)

Kad je Dada rekla Dinu da je Igor bolestan, on je odmah kazao: “Računaj na mene za sve što treba.” Posle izvjesnog vremena javio je Dadi da je pronašao dobru terapiju za njenog supruga u Turskoj i da će on platiti lečenje.

Tako je i bilo. Igor je bio na terapiji u Istanbulu, postojali su mali pomaci nabolje, ali, nažalost, bolest se ubrzo vratila još jače i agresivnije. Dinu je baš teško palo kad je čuo da njegovom prijatelju ipak nema spasa. Skoro svaki dan je zvao Dadu, raspitivao se za njega, nudio pomoć – završava izvor.

Podsjetimo, Igor Bulat, inače rođeni brat Marka Bulata, preminuo je u ponedeljak u 48. godini, a sahranjen je u srijedu. Poslednjem ispraćaju prisustvovao je veliki broj njegovih kolega i prijatelja, a među njima je bio i Dino.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 16. maj 2019. godine

On je sve vreme plakao za Igorom, a posebno mu je teško bilo kad su ga sahranili uz njegovu pesmu “Ptica bijela”, što je bila poslednja Bulatova želja.

Bulat je bio dugogodišnji novinar, a kasnije i urednik Radio-televizije Srbije. Gledaoci ga znaju po uključenjima u “Beogradsku hroniku”, gdje je kao reporter rešavao svakodnevne probleme građana. Iza sebe je ostavio dvoje dece, Bogdana i Milicu, suprugu Dadu, majku i brata Marka Bulata…

izvor agencije

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši