Evo šta se dešavalo u SOBI STRAVE: Klali se turisti srpskog porijekla, napadač se smijao dok su ga hapsili…

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

DETALJI UŽASA, OTKRIVEN MOTIV BRUTALNOG NAPADA U ŠPANIJI! Evo šta se sve dešavalo u SOBI STRAVE

Kosta del Sol : Svijet, Crna Hronika, Putovanja, vijesti, petak, 02. 08 .2019… 11: 57… Evo šta se dešavalo u SOBI STRAVE: Klali se turisti srpskog porijekla, napadač se smijao dok su ga hapsili…

Turisti u španskom ljetovalištu Kosta del Sol šokirani su posmatrali kako na balkonu jedne od zgrada u blzini luke, muškarac nožem prijeti drugom, dok mu je krv lila po grudima…

Brza akcija lokalne policije izbjegla je veliku nesreću i uhapsila Srbina, a evo šta je sve prethodilo ovoj drami!

Naime, sve se odigralo u srijedu popodne, kada su turisti gledali kako jedan čovjek drži drugog na balkonu, preteći mu velikim nožem. Žrtva je bila u donjem vešu, sa povezom na očima, lisicama, dok mu se na grudi slivala krv.

Čitaj još:   ISTANBUL: U Sandžak upućena medicinske pomoći u borbi protiv koronavirusa ... (foto)

Policija je vrlo brzo stigla na lice mjesta i pokušali su da smire napadača iz prizemlja, a zatim su otišli ​​kod njega na sprat.

Sve vrijeme naoružani mušakrac je prijetio nožem, dok se ispred zgrade okupio veliki broj šokiranih prolaznika.

Napadač, njegova supruga i žrtva zajedno su iznajmili apartman. U trenutku dok se na balkonu odvijala drama, žena je uspjela da pobjegne od pomahnitlog napadača.

Međutim, u saradnji sa policijom, ona se ušunjala nazad kroz prozor i otvorila vrata. Policija je onda ušla unutrai savladala napadača koji se tom prlikom nije opirao.

Žrtva, koja je takođe srpskog porekla, ima rez na glavi koji je saniran sa čak 11 kopči.

Istraga je u toku, a prema prvim informacijama, iza napada se krije ljubomora. Napadač je tada nož bacio na terasu, a imao je i nekoliko mobilnih telefona.

Čitaj još:   PREREZAO GRLO ČOVJEKU NA BALKONU HOTELA: Scena STRAVE u Kosta del Sol španskom ljetovalištu ... (uznemiravajući video)

Šokantne scene prestravile su turiste…

“Sve je moglo grozno da se završi. Kada sam video muškarca prekrivenog lica, mislio sam da će da ubije”, rekao je Filip Dej, Britanac koji godinama živi u španskoj Esteponi.

Smijao se dok su ga hapsili, Jedna žena, koja radi u tom kraju, kaže da je žrtvu viđala ranije i da se činio “kao da je fin čovjek”. Za sada se ne zna koliki je stepen njegovih povreda, a nalazi se u bolnici.

“Muškarac sa nožem je izgledao kao manijak, kada ga je policija odvlačila smijao se i namigivao ljudima… Bilo je veoma čudno”, rekao je još jedan očevidac...

izvor portal “Olivepress”

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *