HOROR, DRAGANA MITAR PRETUČENA ISPRED ZGRADE Glava u zavojima, pritekli u pomoć tek kada je počela da VRIŠTI!

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Nepoznati napadači ispred jedne zgrade nekoliko puta su udarili u glavu pesnicama bivšu zadrugarku Draganu Mitar… 

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, vijesti, petak, 02. 08 .2019… 22: 57…  HOROR, DRAGANA MITAR PRETUČENA ISPRED ZGRADE Glava u zavojima, pritekli u pomoć tek kada je počela da VRIŠTI!

Dragana Mitar se nalazi u Budvi na odmoru. Kako se navodi, iako se uprkos zabrani prilaska tamo ipak susrela sa još uvijek zakonitim suprugom Sinišom Dragutinovićem i njegovom novom djevojkom, ne može argumentovano da ga okrivi, ali joj nije nimalo drago što je i on tu.

Nepoznati napadači ispred jedne zgrade nekoliko puta su udarili u glavu pesnicama bivšu zadrugarku Draganu Mitar, koja se nalazi u Budvi na odmoru. Kako se navodi, iako se uprkos zabrani prilaska tamo ipak susrela sa još uvijek zakonitim suprugom Sinišom Dragutinovićem i njegovom novom djevojkom, ne može argumentovano da ga okrivi, ali joj nije nimalo drago što je i on tu.

“Susret se desio u jednom butiku i on je odmah izašao jer ne smije da ima ikakav kontakt s njom. Već sutradan ona je napadnuta ispred svoje zgrade kada je u večernjim satima krenual do prodavnice.

Čitaj još:   NIKADA NEMOJTE DA PRETJERATE SA LIMUNOM: Mogli bi i da oštetite ove organe... (foto)

Dragana nije videla ko je s leđa udara jer je bio mrak, ali kada je zavrištala, dva momka su pobjegla.

Olja Bajrami čula je viku, odmah je istrčala iz stana i zatekla preplašenu Draganu, kojoj je zatim ukazana pomoć”, prenose mediji iz regiona…

Dragana je kasnije i viđena sa prevojem oko glave, ali nije željela da komentariše situaciju. Svakako, kako se navodi, priznala je da joj nije drago što je njen muž u Budvi, jer je on ranije fizički i psihički zlostavljao…

izvor Srbijadanas

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši