HOROR: Šestorostruki ubica, počinio samoubistvo…(foto, video)

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Policija potvrdila je porukom u 4:10 minuta da je šesterostruki ubica počinio samoubojstvo…

ZAGREB: Hrvatska, Crna Hronika, vijesti, petak, 02. 08 .2019… 07: 37…  HOROR: Šestorostruki ubica, počinio samoubistvo…(video)

STRAŠNO 6 mrtvih u Zagrebu: 3 žene, 2 muškarca i dijete

“Još tijekom očevida policija ga je locirala u Brezovici. Prilikom uhićenja počinio je samoubistvo”, napisali su iz policije…

Podsjetimo, u Novom Zagrebu u kući u Cimermanovoj ulici u naselju Kajzerica, se u četvrtak nešto prije 21:30 dogodilo šestorostruko ubojstvo.

Ubijeno je šest osoba. Preživjela je samo sedmomjesečna beba koja nije ozlijeđena, doznalo se od policije. Među ubijenima su dva muškarca, tri žene te desetgodišnje dijete. To je službena informacija od policije, ranije se govorilo o četvoro ubijene djece.

Policija je dojavu dobila oko 21:30 sati. Uskoro je velik dio Zagreba bio blokiran, a policajci s dugim cijevima i pancirkama pretraživali su svaki automobil.

Čitaj još:   PUCNJAVA U NJEMAČKOJ: Ubijeno više osoba, akcija policije u toku, napadač uhvaćen... (foto)

Oko jedan sat ujutro pojavila se informacija da je ubica uhvaćen, no to je uskoro na presici demantirala sama policija.

Tada je rečeno da se potraga proširila na cijelu zemlju. Na kraju je ubica počinio samoubojstvo na području Brezovice. Tokom jutra trebalo bi biti poznato više detalja…

Policija o višestrukom ubojstvu…

Policija duge cijevi…

Reporter se uživo javio s mjesta zločina

SVE SE DESILO U NOVOM ZAGREBU, u kući u Cimermanovoj ulici u naselju Kajzerica. se u četvrtak nešto prije 21:30 dogodilo šesterostruko ubojstvo. Ubijeno je šest osoba. Preživjela je samo sedmomjesečna beba koja nije ozlijeđena, doznalo se od policije. Među ubijenima su dvoje muškaraca, tri žene te desetgodišnje dijete. To je službena informacija od policije, ranije se govorilo o četvero ubijene djece.

Čitaj još:   UŽAS U ZAGREBU: Smrt maloljetnice, tijelo umotano u tepih… (foto i video)

izvor Index.hr

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši