ZAGREB, MOTIVI MASAKRA: Ubica je Igor iz Vukovara, taksi vozač, ubio je cijelu porodicu… (foto)

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Doznali smo i imena četiri žrtve: Dragomir Tojagić, Josipa Tojagić, Filjke Tojagić i Maja Tojagić...

ZAGREB: Hrvatska, Crna Hronika, vijesti, petak, 02. 08 .2019… 11: 37…  ZAGREB, MOTIVI MASAKRA: Ubica je Igor iz Vukovara, taksi vozač, ubio je cijelu porodicu…

Strašni zločin na zagrebačkoj Kajzerici počinio Igor Nađ…Taksista Igor Nađ ubio šest osoba u Zagrebu…

Ubio je tri žene, dva muškarca i jedno 10-godišnje dijete u četvrtak navečer u Ulici Radoslava Cimermana u jednom on najstrašnijih zločina od hrvatske neovisnosti.

Doznali smo i imena četiri žrtve: Dragomir Tojagić, Josipa Tojagić, Filjke Tojagić i Maja Tojagić.

Ubijene su sestre Maja Josipa., a 10-godišnjak je najvjerojatnije bio Majin sin. Beba koja je pronađena neozlijeđena na poprištu zločina dijete je ubojice koji je počinio samoubojstvo, doznaje Jutarnji list iz zagreba.

Čitaj još:   Bajden zamrznuo vlastitu predsjedničku kampanju i brutalno izvrijeđao Donalda Trampa... (foto i video)

Kako prenose medijima se jutros kratko obratila Marija Šaranja, zamjenica mjesnog odbora Kajzerica i poručila kako je riječ o cijenjenoj i mirnoj obitelji.

– To je jedna mirna i dobra obitelj, nikada nije bilo problema s njima. U nekoliko navrata tražili su u mjesnom odboru mogu li im se ikako poboljšati uvjeti života. Ovo je tragedija, atmosfera u kvartu je strašna, kazala je Šaranja.

Igor Nađ se nakon masakra dao u bijeg, a policija je nakon višesatne potrage u petak nešto poslije 4 sata ujutro potvrdila da je lociran na području Brezovice gdje je prilikom uhićenja počinio samoubojstvo.

Zasad nema detalja o okolnostima u kojima je okončana potjera, u koju su bile uključene brojne policijske snage, a zbog koje su neki od ključnih punktova u hrvatskoj metropoli bili pod strogim kontrolama službenika naoružanih dugim cijevima.

Čitaj još:   MASAKR U ZAGREBU: UBIJENO ŠEST OSOBA, velika potraga za UBICOM...

izvor Jutarnji list.hr

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *