JEZIVO, NOVI MASAKR U AMERICI, ZA MANJE OD 24 SATA: Napadač zapucao u Dejtonu, policija na nogama, ubio najmanje 10 ljudi, puno ranjenih… (foto,video)

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Osumnjičenog je neutralisala policija koja pretražuje područje, nije poznato da li je napadač mrtav ili je odveden u pritvor…

OREGON: Svijet Crna Hronika, vijesti, nedelja, 04. 08 .2019… 10: 17…  JEZIVO, NOVI MASAKR U AMERICI, ZA MANJE OD 24 SATA: Napadač zapucao u Dejtonu, policija na nogama, ubio najmanje 10 ljudi, puno ranjenih… (foto,video)

Policija je odgovorila na vatru naoružanog napadača u Dejtonu u američkoj saveznoj državi Ohajo. Prema preliminarnim informacijama ubijeno je najmanje 10 ljudi, a ima i ranjenih.

Do pucnjave je došlo u okrugu Oregon u nedelju ujutro. U ovom kraju ima mnogo noćnih klubova, restorana i galerija. 

Hitna pomoć je na licu mjesta i zbrinjava povređene. Bolnice koje su zbrinule povređene još uvijek nisu izašle sa tačnim brojkama, ali kako se spekuliše broj ranjenih varira između 16 i 24.

Čitaj još:   Zabraniti orgije i grupni seks: Vlasti TOSKANE donose dodatne mjere u borbi protiv korona virusa... (foto)

Neki izvještaji ukazuju na to da bi u ovu pucnjavu moglo da bude uključeno više napadača. Prema pisanju svijetskih medija, policija traga za napadačem koji nosi masku.

“U kafiću u kojem sam večeras bio dogodila se pucnjava. Srce mi se slama za one koje je ovo pogodilo. Nikada u životu nisam bio tako prestrašen”, rekao je za BNO News Danijel Vilijams, bivši član metal grupe “The Devil Wears Prada”.

Očevidac Hana Rej, koja je takođe bila u kafiću, rekla je da je to “najgora stvar koju je ikada doživjela”.

“Čuli smo pucnjeve dok smo bili na terasi. Utrčali smo u zatvoreni dio kafića, ali su nas odmah izgurali napolje, jer su pucnjevi dolazili iz zatvorenog djela lokala. Trčali smo koliko su nas noge nosile i preskočili ogradu, a tokom bega nagazili nekoliko ljudi”, opisala je ona na Tviteru.

Čitaj još:   UHAPŠEN MARADONA: Sad ima 5,7 miliona briga više!

Ova pucnjava se dogodila samo nekoliko sati nakon što je mladić u gradiću El Paso u Teksasu usmrtio 20, a ranio 26 osoba...

iBalkan.net/RT

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši