MUŽ TROVAO ŽENU OD 2018. GODINE, A DOBIO SAMO 60 DANA ZATVORA ???

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Svaki put nakon što bi joj muž donio kafu, Tereza Kozlovski iz Mičigena bi se razboljela. Kako bi razriješila tu čudnu pojavu odlučila je da postavi skrivenu kameru u svom domu, a ono što je vidjela šokiralo ju je.

Na snimcima je jasno vidjela da joj suprug Brajan svaki put u piće dodaje neku tečnost, za šta se kasnije ispostavilo da je antihistaminik, piše Metro.

Trovao ju je od 2018. godine, a Tereza kaže da bi se nakon konzumiranja otrovanog pića osjećala umorno, slabo, te joj se vid zamućivao zbog čega je posumnjala da suprug želi da je ubije. Kazala je i da je jednom prilikom skoro zaspala vozeći automobil.

Čitaj još:   SRBIN, ZBRISAO IZ NJEMAČKOG ZATVORA, UHAPSILI GA U SRBIJI: Policija tvrdi, opasan je ima spisak za likvidaciju... (foto)

“Osjetila sam strašnu hladnoću, kao da me lovio opasni predator, ali u ovoj noćnoj mori predator je bio Brajan”, kazala je Tereza opisujući trenutak otkrivanja istine. Brajan advokat kazao je da se optuženi pokajao i rekao kako je sve činio zbog “ružne rastave koju su prolazili”.

Zbog toga je kažnjen sa samo 60 dana zatvora, što je razbjesnilo tužioca.

“Nevjerovatno je da je neko ko je počinio takav zločin, ko je ugrozio život svoje supruge, ali i mnogih drugih, dobio tako blagu kaznu i može slobodno da šeta.

Srećni smo da žrtva nije zaspala vozeći automobil, što je moglo da prouzrokuje njenu smrt ili smrt drugih”, rekao je tužilac Erik Smit.

Čitaj još:   NASTAVLJA SE CIRKUS: KO JE DANAS SVE PRIJETIO BOŠKU OBRADOVIĆU!

izvor: agencija

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *