IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Domaćin 46. Sandžačkih igara 2019 je Sjenica… (foto i video)

Organizatori najavljuju učešće preko 500 sportista, iz zemalja regiona, koji će se takmičiti u preko deset sportskih disciplina. Sandžačke igre će se održati od 22.do 25.avgusta…

SJENICA: Sandžak, Sport, Putovanja, Zanimljivosti, vijesti, srijeda, 07. 08 .2019… 21: 57…  Domaćin 46. Sandžačkih igara 2019 je Sjenica…

Domaćin 46. Sandžačkih igara ove godine biće opština Sjenica. Organizatori najavljuju učešće oko 500 sportista, iz zemalja regiona, koji će se takmičiti u preko deset sportskih disciplina. Sandžačke igre će se održati od 22.do 25.avgusta.

Nakon više od 15 godina opština Sjenica će ponovi biti domaćin Sandžačkih igara. Zahvalivši organizatorima što su Sjenici ukazali čast da bude grad domaćin, predsednik te opštine Hazbo Mujović rekao je da će Sandžačke igre biti idealna prilika i za promociju turističkih potencijala.

”Opština Sjenica ima čast da ove godine ugosti sve učesnike Sandžačkih igara. Trudićemo se da budemo najbolji domaćini. Ovo su 46. Sandžačke igre po redu. Zahvaljujemo Bošnjačkom nacionalnom vijeću i Ustanovi Sandžačke igre što su predložili i dali saglasnost da opština Sjenica bude domaćin. Mi imamo veliku želju da promovišemo turističke potencijale, a najbolja promocija biće sportisti učesnici Sandžačkih igara. Sjenica će tih dana u Sandžaku biti centar svih zbivanja”, izjavio je predsjednik opštine Sjenica, Hazbo Mujović.

Čitaj još:   JELENA Karleuša nastavila da vrijeđa one koji je kritikuju: Prozivaju je zbog podržavanja Vučića, to nije običan narod, to je šaka bijednika... (foto, video)

”Broj sportskih disciplina će biti isti kao što je bio i prošle godine, kada je Grad Novi Pazar bio domaćin. Očekujemo veliki broj sportista. Već imamo najave sportista iz mnogih opština. Nadam se da će biti isto kao što je bilo i prošle godine, ako ne i bolje organizovano u Sjenica”, rekao je direktor Ustanove Sandžačke igre, Raid Mekić.

Poslije više od deceniju, Sandžačke igre su uspješno organizovane prošle godine u Novom Pazaru. I ove godine u Sjenici, kažu organizatori, imaće internacionalni karakter. Učešće je najavilo oko 500 sportista iz zemalja regiona…

http://iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more

Sandžaklije listom odlaze iz rodnog kraja

Nema dana, a da iz Novog Pazara, Sjenice, Tutina i Read more

Komentariši