IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Policajci, na konjima ulicom vodili svezanog crnca: Građani bijesni, a šef ih pravda… (foto, video)

Šef lokaslne policije je, nakon što je taj prizor izazvao negativne kritike, izjavio da “praksa nije pravilno korišćena”, prenosi NBC njuz.

TEKSAS : Svijet, Crna Hronika, Putovanja, Zanimljivosti, vijesti, srijeda, 07. 08 .2019… 11: 57…  Policajci, na konjima ulicom vodili svezanog crnca: Građani bijesni, a šef ih pravda… (video)

OD PRIJE NEKOLIKO DANA Policija je u Teksasu promijenila svoju politiku nakon što se u medijima pojavila fotografija kako dvojica policajaca na konjima u Galvstonu vode Afroamerikanca vezanog konopcem kroz grad…

Šef policije je, nakon što je taj prizor izazvao negativne kritike, izjavio da “praksa nije pravilno korišćena”, prenosi NBC njuz.

On je dodao da su policajci P. Broš i A. Smit uhapsili Donalda Nilija (43) zbog krivičnog djela u subotu, ali da pošto transportna jedinica nije bila slobodna u vrijeme hapšenja te su morali da ga vežu lisicama, a zatim lisice zakače za kanap.

Kako je rekao sam izričito i rekao, policajci su bili prijateljski nastrojeni prema Niliju i vodili su ga dva bloka do stanice, a metoda vezivanja i vođenja se koristi u neobičnim situacijama, poput kontrole gužve.

Čitaj još:   AZEM Vlasi o DRITANU Abazoviću: ''KO S ĐAVOLOM TIKVE SADI, O GLAVU MU SE OBIJU''

– Naši policajci su pokazali lošu procjenu i trebalo je da sačekaju transportnu jedinicu na samom mjestu hapšenje – rekao je šef policije…

izvor agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

MINISTAR OJAČAO U GUČI: Na otvaranju sabora, rekao ono u šta ni sam ne vjeruje, “U Prizrenu će se opet…”

„Srbija je u pregovorima oko Kosova spremna na kompromis, ali Read more

Čitaj još:   SRAMOTNE SCENE U "ĆIRILICI": Zna se da u emisiji Milomira Marića može očekivati sve i svašta, ali ovo... (foto i video)

Komentariši