IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

CRNOGORAC, PRODAO ĆERKU ZA 5.000 EURA: Djete od 12 godina poslao u inostranstvo da se uda… (foto)

Crnogorska policija je danas nadležnom tužiocu podnijela krivičnu prijavu protiv Dž.B. (40) iz Podgorice…

PODGORICA: Crna Gora, Crna Hronika, vijesti, četvrtak, 08. 08 .2019… 19: 57… CRNOGORAC, PRODAO ĆERKU ZA 5.000 EURA: Djete od 12 godina poslao u inostranstvo da se uda…  

POSTALA JE TO UDARNA VIJEST UREGIONU TO DA JE: Policija je danas nadležnom tužiocu podnijela krivičnu prijavu protiv Dž.B. (40) iz Podgorice, zbog sumnje da je počinio krivično djelo trgovina ljudima.

“Sumnja se da je Dž.B. tokom 2017. godine, zloupotrebom odnosa zavisnosti, vrbovao, ugovorio i organizovao prevoz iz Crne Gore svoje maloljetne kćerke tada stare 12 godina u jednu državu, u cilju sklapanja nedozvoljenog braka. Osumnjičeni je navedeno krivično djelo izvršio radi sticanja novčane koristi u iznosu od 5.000 eura”, saopšteno je iz Uprave policije.

Osumnjičeni Dž.B. se nalazi na izdržavanju zatvorske kazne u ZIKS Spuž zbog drugog krivičnog djela.

Čitaj još:   TEŠKA ODLUKA: Emre Belezoglu, okončao igračku karijeru... (foto i video)

Formiranjem novog Odsjeka za suzbijanje trgovine ljudima, krijumčarenja i ilegalnih migracija u Upravi policije, te formiranjem Operativnog tima za borbu protiv trgovine ljudima u čijem radu učestvuje Uprava policije, proaktivne istrage u borbi protiv trgovine ljudima su intenzivirane.

“Od formiranja Operativnog tima pokrenuto je sedam istraga u oblasti suzbijanja trgovine ljudima od kojih su do sada dvije dobile epilog”, navode u Upravi policije.

izvor Cdm.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Komentariši