Zanimljivosti

MORE 26 C, Vrućina od jutra: U 8 sati 27 C stepeni na obali Jadrana… (foto)

Prognoza Federalnog hidrometeorološkog zavoda kaže da će danas preovladavati sunčano vrijeme, ali da bi u drugom dijelu dana moglo uslijediti postepeno naoblačenje… 

SARAJEVO: Regija, Putovanja, Zanimljivosti, vijesti, četvrtak, 08. 08 .2019… 08: 47…  MORE 26 C, Vrućina od jutra: U 8 sati 27 C stepeni na obali Jadrana…

PROVJERILI SMO DA JE Bosnu i Hercegovinu danas očekuje još jedan vreo dan, a to su nagovijestile i jutarnje temperature. U 8 sati najtoplije je bilo u Neumu, gdje je već izmjereno 27 stepeni celzija, dok je u Bihaću bilo 25.Najugodnije je bilo na Bjelašnici gdje je izmjereno 15, a na Sokocu 17 stepeni.

Temperatura mora je 26 stepeni.

četvrtak, 08.08.2019.
Porast naoblake, visoke temperature i sparno vrijeme, u većem dijelu dana će uzrokovati probleme hroničnim bolesnicima i meteoropatama. Opštu sliku dodatno će pogoršati i manjak svježine u noći. Moguće su meteoropatske reakcije poput glavobolje, nervoze, malaksalosti, u noći problemi sa snom.   

Prognoza Federalnog hidrometeorološkog zavoda kaže da će danas preovladavati sunčano vrijeme, ali da bi u drugom dijelu dana moglo uslijediti postepeno naoblačenje. 

Poslije podne ili u večernjim satima u Bosni se očekuju lokalni pljuskovi i grmljavina. Padavine će zahvatiti uglavnom Krajinu, sjever i sjeveroistok Bosne. Puhat će slab vjetar, a dnevne temperatura kretat će se od 30 do 36 stepeni.

Zbog visokih dnevnih temperatura iz BIHAMK-a savjetuju da izbjegavate duža putovanja tokom dana, a ukoliko se ipak odlučite na put da pravite češće pauze.

http://iBalkan.net

ZA DANAS MALO SUNCA, SUTRA PRIPREMITE KAPUTE…

REGION Balkana a na području Bosne i Hercegovine nastavlja se Read more

VRIJEME: Do početka vikenda padavine, kiša, pljuskovi i grmljavina…

Jutros je u Bosni i Hercegovini vrijeme sunčano uz umjerenu Read more

DANAS NESTABILNO S PLJUSKOVIMA I GRMLJAVINOM…

LJETO SE BAŠ ZAINATILO: Evo gdje će, kada i koliko Read more

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

ANDRIJA Nikolić: Crna Gora je danas satelit u orbiti Srbije, RAJO Mandić, guverne ALEKSANDRA Vučića u našoj državi… (foto)

ANDRIJA Nikolić, predsjednik Kluba poslanika Demokratske partije socijalista, Nadam se da će najavljeni format novog…

39 sekundi ago

ŠEF srpske diplomatije MARKO Đurić: CRNA GORA pere savjest amandmanima na Rezoluciju, da ne izgleda da su protiv Srbije… (foto)

Šef srpske diplomatije Marko Đurić saopštio je da ako dođe do ulaganja amandmana Vlade Crne…

41 minuta ago

AMINA Cikotić: ALEKSANDRA Vučića bilo blam, da podnosi besmislene amandmane, pa angažovao kurira MILOJKA Spajića… (foto)

"U Rezoluciji ne piše da je zemlja ravna, ipak nek' podnesu i treći amandman da…

51 minuta ago

BOBAN Batrićević: Vlada Crne Gore izgubila svako moralno utemeljenje, MILOJKO Spajić pristao na ulogu MILE Dodika s poznavanjem engleskoga… (foto)

Evropa sad je prestala biti politički moralna onoga trena kad je počela gutati velikosrpske splačine…

1 sat ago

BALŠA Knežević: DJELOVANJE ENANTIODROMIJE ’’Srpski svet’’ je oružje kojim se ubija Srbija… (foto)

Jasno je da Vučić i njegovi pomagači Porfirije Perić,  Dodik, razni mandići, kneževići, vulini, rakovići……

1 sat ago

DAMIR Šehović: Vlada Crne Gore, umjesto što nemušto taktizira, da konačno saopšti svoj jasan stav o Rezoluciji UN o Srebrenici… (foto)

Umjesto što nemušto i nevješto taktizira, a kad već nema hrabrosti da se nađe u…

1 sat ago

This website uses cookies.