IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MORE 26 C, Vrućina od jutra: U 8 sati 27 C stepeni na obali Jadrana… (foto)

Prognoza Federalnog hidrometeorološkog zavoda kaže da će danas preovladavati sunčano vrijeme, ali da bi u drugom dijelu dana moglo uslijediti postepeno naoblačenje… 

SARAJEVO: Regija, Putovanja, Zanimljivosti, vijesti, četvrtak, 08. 08 .2019… 08: 47…  MORE 26 C, Vrućina od jutra: U 8 sati 27 C stepeni na obali Jadrana…

PROVJERILI SMO DA JE Bosnu i Hercegovinu danas očekuje još jedan vreo dan, a to su nagovijestile i jutarnje temperature. U 8 sati najtoplije je bilo u Neumu, gdje je već izmjereno 27 stepeni celzija, dok je u Bihaću bilo 25.Najugodnije je bilo na Bjelašnici gdje je izmjereno 15, a na Sokocu 17 stepeni.

Temperatura mora je 26 stepeni.

četvrtak, 08.08.2019.
Porast naoblake, visoke temperature i sparno vrijeme, u većem dijelu dana će uzrokovati probleme hroničnim bolesnicima i meteoropatama. Opštu sliku dodatno će pogoršati i manjak svježine u noći. Moguće su meteoropatske reakcije poput glavobolje, nervoze, malaksalosti, u noći problemi sa snom.   

Čitaj još:   Predrag Bošković (DPS): Ne pomažu ni trikovi, Vlada srozana, institucije uništene, izbori neminovni... (foto)

Prognoza Federalnog hidrometeorološkog zavoda kaže da će danas preovladavati sunčano vrijeme, ali da bi u drugom dijelu dana moglo uslijediti postepeno naoblačenje. 

Poslije podne ili u večernjim satima u Bosni se očekuju lokalni pljuskovi i grmljavina. Padavine će zahvatiti uglavnom Krajinu, sjever i sjeveroistok Bosne. Puhat će slab vjetar, a dnevne temperatura kretat će se od 30 do 36 stepeni.

Zbog visokih dnevnih temperatura iz BIHAMK-a savjetuju da izbjegavate duža putovanja tokom dana, a ukoliko se ipak odlučite na put da pravite češće pauze.

http://iBalkan.net

ZA DANAS MALO SUNCA, SUTRA PRIPREMITE KAPUTE…

REGION Balkana a na području Bosne i Hercegovine nastavlja se Read more

VRIJEME: Do početka vikenda padavine, kiša, pljuskovi i grmljavina…

Jutros je u Bosni i Hercegovini vrijeme sunčano uz umjerenu Read more

DANAS NESTABILNO S PLJUSKOVIMA I GRMLJAVINOM…

LJETO SE BAŠ ZAINATILO: Evo gdje će, kada i koliko Read more

Komentariši