IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NOVI PAZAR: Editini sinovi progovorili o torturi, držali nas satima bez vode i prava na pomoć… (foto i video)

Njeno svjedočenje potvrdio i petogodišnji sin koji je bio i sam očevidac napada na svoju majku…

NOVI PAZAR: Sandžak, Crna Hronika, Zanimljivosti, vijesti, četvrtak, 08. 08 .2019… 07: 47…  NOVI PAZAR: Editini sinovi progovorili o torturi, držali nas satima bez vode i prava na pomoć…

Veliku pažnju javnosti u Novom Pazaru izazvao je slučaj sugrađanke Edite Radetinac koja tvrdi da je “preživela policijsku torturu” 31. jula u zgradi policijske uprave u tom gradu kada je došla da podigne ličnu kartu za sina.

Nakon press konferencije na kojoj je novopazarka Edita Radetinac govorila o verbalnom i fizičkom napadu koji se desio u prostorijala Policijske uprave Novi Pazar saopštenjem za javnost obratila se i Policijska uprava, demantujući navode gospođe Radetinac.

Gospođa Edita Radetinac prokomentarisala navode iz PU kazavši da je to još jedna neistina u nizu.

Moj komentar je da su to sve neistine, nakon 6 dana se MUP oglašava zato što je vidio da je narod stao na noge i kada je vidio narod šta se tu dešava. Ja sam nakon svega što se desilo otišla da podnesem tužbu gdje je meni rečeno “Izađi, budi zahvalna što nisi uhapšena”, to je neistina i laž.”, istakla Edita Radetinac

Njeno svjedočenje potvrdio i petogodišnji sin koji je bio očevidac napada.

Čitaj još:   HAOS I UŽAS: CRVENO upozorenje, vjetar ruši stabla, srušena i kuća, zatvorene brojne ceste, evo detalja... (foto, video)

U jednom trenutku izašla sam u hodnik da nastavim sa pisanjem dok je u jednom trenutku službenica Vesna Nešković izašla, otela mi papir i olovku i počela da me udara i vuče pred dvadeset svedoka i moje dvoje maloletne dece. Moj sin je makao Vesnu od mene, u tom trenutku službeno lice (policajka) se zaletela i udarila mog sina (17) dva puta u predelu leđa tj. bubrega sa pretnjama ‘završićeš u zatvoru'”, rekla je Edita Radetinac

“Vukli su majku, htjeli da je uhapse, onesvijestila se, ja sam se pomokrio i plakao. Nisu mi dali vodu, bio sam gladan. Majka je bila na saslušanje i nismo je vidjeli 3 sata.”

Gospođa Radetinac najavila da će u petak biti organiziran protest, zatraživši podršku građana.

Edita Radetinac je uz fotografije ogrebotina i podliva na rukama na konferenciji za novinare, koju je u znak podrške organizovala Stranka pravde i pomirenja Muamera Zukorlića, ispričala da je problem nastao kada je zatražila olovku i papir od policijske službenice kako bi zapisala šta joj je neophodno od dokumentacije da priloži.

Čitaj još:   EDO ISMIJAVA VJERU, BRAK, TRADICIJU! OBRUKAO NOVI PAZAR!!! (video)

agencija SANA 

Nebo nije granica za ljubav i podršku najmlađima

Nebo nije granica za ljubav i podršku najmlađima Učenici petog Read more

Komentariši