IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Pazarski rukometaši počeli pripreme sa velikim ambicijama

Rukometaši Novog Pazara, najprijatnije iznenadjenje prošlogodišnjeg takmičenja u Super ligi, počeli su danas pripreme za nastup u drugoj sezoni elitnog takmičenja rukometaša…

Šef stručnog štaba Hasan Memić istakao je zadovoljstvo kvalitetom igrača koji će u ovoj sezoni nositi dres Novog Pazara iako je skoro pola ekipe promenjeno.,,

“Žao mi je što smo ostali bez Kaltaka, Šaponjića i Slavuljice posebno ali smo im pronašli dostojne zamene i mogu da obećam da ćemo dati sve od sebe da se što bolje pripremimo i budemo još bolji nego prošle sezone” – rekao je Memić.

Najiskusniji u ekipi Petar Žujović srećan je što će i ove sezone nositi dres Novog Pazara i najavljuje još veću borbu u Super ligi.

“Prošle godine Pazar je bio veliko iznenadjenje i ovo je bio jedan od onih vrućih terena. Sad će sve ekipe mnogo bolje da se pripremaju za mečeve sa nama a mi ćemo dati sve od sebe da rezultati budu što bolji” – rekao je Žujović koji će najverovatnije poneti i kapitensku traku.

Trener Memić na raspolaganju tokom priprema ima 20 igrača od kojih je 9 sa strane, dok su ostali domaći rukometaši na koje se ozbiljno računa.

Čitaj još:   NOVI PAZAR: RUKOMETAŠI POKLONILI DJECI 1500 ULAZNICA...

Rukometaši će do 19.avgusta trenirati u dvorani Pendik, dva puta dnevno će imati treninge, učestvovaće na Sandžačkim igrama, a u planu je odigravanje i dosta pripremnih utakmica. U planu je bilo učešće i na turniru u Milanu ali se turnir datumski nije uklapao.

Prvi meč u ovogodišnjem superligaškom nadmetanju koje počinje 14.septembra rukometaši Novog Pazara odigraće u dvorani Pendik protiv Crvene Zvezde, u drugom kolu gostuju niškom Železničaru a u trećem kolu na megdan im stiže ekipa Partizana.

izvor: Katarina Radović, RTVNP i Senad Senko Župljanin

http://ibalkan.net


EKSLUZIVNO: Pekić novo pojačanje rukometaša Novog Pazara

Rukometni klub Novi Pazar je postao novi član Super lige Read more

Nedeljko Jovanović novi trener RK Novi Pazar

NEMA STAJANJA! Novi Pazar zaslužuje da bude rukometni grad! Nedeljko Read more

Komentariši