ŠOK SNIMAK,BOKI 13 UZIMA MILION: Na gomili šuške, vezane gumicom za tegle, rijaliti zvijezda u akciji… (foto i video)

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Bojan Jovanovski, poznat kao Boki 13, osumnjičen je za milionsku iznudu, dio od milion i po, koliko je iznudio od skopskog biznismena, dobio je u skupocenoj torbi “luj viton”…

SKOPLJE: Sjeverna Makedonija, Crna Hronika, Zanimljivosti, vijesti, četvrtak, 08. 08 .2019… 12: 57…  ŠOK SNIMAK,BOKI 13 UZIMA MILION: Na gomili šuške, vezane gumicom za tegle, rijaliti zvijezda u akciji… (foto i video)

Makedonska rijaliti zvijezda poznatiji kao Boki 13, osumnjičen je za milionsku iznudu u Skoplju, a dio od milion i po, koliko je iznudio od skopskog biznismena, dobio je u skupocenoj torbi “luj viton”!

Vijest da je rijaliti zvjezda pod istragom zbog reketiranja uzdrmala je region polovinom jula a sad se pojavio i snimak na kojem se vidi sve ono o čemu su mediji prethodnog mjeseca već pisali!

Čitaj još:   STRAŠNO: Potvrđen treći slučaj koronavirusa u Bosni i Hercegovini... (foto)

Na snimku koji će biti korišćen u istrazi protiv Bojana Jovanovskog čuje se kako muškarac koji daje novac kaže: “Nisam ja seljak da šaljem eure u crnoj kesi”.

Snimak ženske ruke sa crvenim noktima, koja broji i ređa pare u tašnicu, jedan su od ključnih dokaza protiv bivšeg pjevača i rijaliti učesnika.

Boki 13, koji je uhapšen, kao i njegov prijatelj Zoran Mileski, sumnjiče se da su od biznismena Jordana Orce Kamčeva, koji je pod istragom tužilaštva, tražili osam miliona eura kako bi preko svojih veza i prijateljskih kontakata sa tužiocem obezbjedili da se postupak protiv njega obustavi.

– Bokiju se na teret stavlja i pranje para, tj. da je novac koji je iznudio ubacio u legalne tokove kupovinom skupocene garderobe i umjetničkih djela, kao i kroz putovanja – prenijeli su mediji.

FOTO: PRINTSCREEN/YOUTUBE

Poslije saslušanja, sud je Jovanovskom i Mileskom odredio pritvor do 30 dana.

Čitaj još:   Kosova- Sırbistan gerilimi yeni bir savaşa gider mi?

BOKI 13 je smješten u “haškom odjeljenju” zatvora u Skoplju. Iako mnogi misle da je riječ o luksuznom odeljenju ovog pritvora, istina je drugačija.

Ako je napolju 30 stepeni C, u ćeliji je 40 C, jer je izolacija loša. To su prostorije kojima je neophodna rekonstrukcija – rekli su iz zatvora i objasnili da je bezbjednosna procjena bila takva da Jovanovski treba da bude izdvojen.

Ćeliju dijeli sa jednim pritvorenikom. Nije praksa da bilo ko bude sam – objasnili su...

(izvor/La Verita/Foto: Youtube Printscreen/La Verita)

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *