GORAŽDE: Drama u kafani, PRVO JE Napao konobara, on mu uzvratio nožem…

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Goraždanskoj policiji se obratio H. N. iz Goražda i porijavio kako ga je u ugostiteljskom objektu “Bosna” u naselju Vitkovići fizički napao konobar, te mu nožem nanio povrede…

GORAŽDE: BiH, Crna Hronika, Zanimljivosti, vijesti, petak, 09. 08 .2019… O9: 59… GORAŽDE: Drama u kafani, PRVO JE Napao konobara, on mu uzvratio nožem… 

Gost kafane policiji je prijavio kako ga je konobar napao i povrijedio nožem, ali su policajci utvrdili da se konobar branio od napada gosta…

Goraždanskoj policiji sinoć se obratio H. N. iz Goražda i porijavio kako ga je u ugostiteljskom objektu “Bosna” u naselju Vitkovići fizički napao konobar, te mu nožem nanio povrede. 

Odmah nakon prijave na mjesto događaja je upućena patrola, te su policajci ispitali navode i ustanovili da je u kafani nakon kraće rasprave H. N. fizički napao konobara K. M.

Čitaj još:   BOSANSKA GAZELA, ponos nacije, Amel Tuka, pred sedmom silom, potom klanjao džumu u Kralja Fahd džamiji... (foto)

Kako su policajci utvrdili, konabar je, braneći se od napada, sa šanka uzeo kuhinjski nož, te prilikom naguravanja povrijedio H. N.

Ovom prilikom H. N. zadobio je dvije površinske rasjekotine u predjelu grudi, jednu površinsku rasjekotinu u predjelu lijeve plećke i jednu ogrebotinu ispod stomaka. Navedene povrede ustanovljene su u UC Kantonalne bolnice Goražde, gdje se dežurni ljekar izjasnio da rasjekotine ne podliježu šivenju – navodi se u saopćenju MUP-a Bosansko-podrinjskog kantona.

Konobar je zadobio povrede lijeve podlaktice, ogrebotine i crvenilo lijevog obraza, ali je odbio ljekarsku pomoć.

– Alkotestiranjem H. N. ustanovljeno prisustvo 1,06 g/kg alkohola u organizmu, a kod K. M. nije bilo prisustva alkohola u organizmu – saopćeno je.

Rad na dokumentovanju događaja je u toku…

Čitaj još:   KAIRO: VANREDNO STANJE U EGIPTU, Muslimansko bratstvo, poziva na okupljanja zbog smrti Mohameda Morsija...

izvor agencije

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši