IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

GORAŽDE: Drama u kafani, PRVO JE Napao konobara, on mu uzvratio nožem…

Goraždanskoj policiji se obratio H. N. iz Goražda i porijavio kako ga je u ugostiteljskom objektu “Bosna” u naselju Vitkovići fizički napao konobar, te mu nožem nanio povrede…

GORAŽDE: BiH, Crna Hronika, Zanimljivosti, vijesti, petak, 09. 08 .2019… O9: 59… GORAŽDE: Drama u kafani, PRVO JE Napao konobara, on mu uzvratio nožem… 

Gost kafane policiji je prijavio kako ga je konobar napao i povrijedio nožem, ali su policajci utvrdili da se konobar branio od napada gosta…

Goraždanskoj policiji sinoć se obratio H. N. iz Goražda i porijavio kako ga je u ugostiteljskom objektu “Bosna” u naselju Vitkovići fizički napao konobar, te mu nožem nanio povrede. 

Odmah nakon prijave na mjesto događaja je upućena patrola, te su policajci ispitali navode i ustanovili da je u kafani nakon kraće rasprave H. N. fizički napao konobara K. M.

Kako su policajci utvrdili, konabar je, braneći se od napada, sa šanka uzeo kuhinjski nož, te prilikom naguravanja povrijedio H. N.

Čitaj još:   TRAGEDIJA NA BH CESTAMA: Teška saobraćajna nesreća, ima stradalih, policija na terenu... (foto)

Ovom prilikom H. N. zadobio je dvije površinske rasjekotine u predjelu grudi, jednu površinsku rasjekotinu u predjelu lijeve plećke i jednu ogrebotinu ispod stomaka. Navedene povrede ustanovljene su u UC Kantonalne bolnice Goražde, gdje se dežurni ljekar izjasnio da rasjekotine ne podliježu šivenju – navodi se u saopćenju MUP-a Bosansko-podrinjskog kantona.

Konobar je zadobio povrede lijeve podlaktice, ogrebotine i crvenilo lijevog obraza, ali je odbio ljekarsku pomoć.

– Alkotestiranjem H. N. ustanovljeno prisustvo 1,06 g/kg alkohola u organizmu, a kod K. M. nije bilo prisustva alkohola u organizmu – saopćeno je.

Rad na dokumentovanju događaja je u toku…

izvor agencije

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši