NOVI PAZAR: Amela Terzić, o planovima, ne okrećem leđa atletici… (foto)

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Na društvenom nalogu po povratku s KEŠ, okačili ste kontroverznu fotografiju, okrenuta leđima, gleda u tartan stazu, a poruka je glasila da treba otići od onih koji te ne poštuju…

NOVI PAZAR: Sandžak, Sport, ekonomija, Putovanja, zanimljivosti, vijesti, petak, 09. 08 .2019… O8: 59…  NOVI PAZAR: Amela Terzić, o planovima, ne okrećem leđa atletici…

Amela Terzić ove sezone je za mnoge velika nepoznanica doslovno svima u kraljici sportova

Amela Terzić finalistkinja Prvenstva Evrope u dvorani u Glazgovu na 1.500 metara.

U sezoni na otvorenim borilištima najbolja sportiskinja Sandžaka proteklih ali i ove godine članica Novog Pazara jedino je pojačala Crvenu zvezdu u Kupu šampiona Evrope i nestala sa scene?!

Probalo se da sazna šta se događa, ali čak ni njen atletski otac Rifat Ziljkić ni selektor Edin Zuković nisu bili do kraja sigurni o čemu je riječ.

Kad smo objavili vest da se venčala s nekadašnjim klupskim drugom i reprezentativcem Jasminom Ljajićem nekima je odjeknulo kao bomba, dok su drugi komentarisali da su samo čekali kada će to da se dogodi.

Čitaj još:   VELIKI KORAK KA STABILNOM, POŠTENOM I USPJEŠNOM BIZNISU

Ipak niko nije znao šta rekorderka Srbije na 800 i 1.500 metara planira dalje kada je kraljica sportova u pitanju.

Uspjelo se da je pronađu telefonom i, ako nas utisak ne vara, poslije malo nećkanja rekla je:

Znamo se dugo, poštujem vas i verujem da će u Žurnalu kao uvijek do sada izaći baš ono što kažem. Hajde da popričamo.

Ove sezone poslije ulaska u finale EP u dvorani u Glazgovu takmičili ste se na otvorenom samo za Crvenu zvezdu kao pojačanje u KEŠ i pobjedili na 1.500 m. Zašto samo tada?

– Nije mi to bila poslednja trka ove sezone. Prije toga sam htjela da probam drugu disciplinu, ali pošto nisam bila spremna ostala sam sam kao pojačanje i nastupala sam u svojoj – odgovorila je Amela Terzić ostavivši kao dio tajne ka čemu je to drugom namjeravala da se usmjeri.

Na svom društvenom nalogu po povratku s KEŠ, okačili ste kontroverznu fotografiju, okrenuti leđima aparatu, gledate tartan stazu, a poruka je glasila da treba otići od onih koji te ne poštuju. Na koga ste mislili  i kako se iskazivalo nepoštovanje?

Čitaj još:   VIŠE DETALJA O PUCNJAVI U CENTRU NOVOG PAZARA: Emir Hadžimujović zvani SANDŽAČKI LAV U KRVAVOM POHODU, iz vozila u pokretu pucao u ŽRTVU...

– Nisam tada našla zajednički jezik s ljudima oko mene i zato sam postavila tu sliku i objavu

izvor sportski žurnal.rs

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši