PITALI VUČIĆA, DA LI ĆE BIH U NATO: Odgovor, je sve samo ne očekivan… (foto)

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Nećemo ni u NATO niti u neki drugi vojni savez, želimo da budemo slobodni, sami biramo svoju budućnost… 

BEOGRAD: Regija, Ekonomija, Putovanja, Zanimljivosti, vijesti, petak, 09. 08 .2019… 15: 59… PITALI VUČIĆA, DA LI ĆE BIH U NATO: Odgovor, je sve samo ne očekivan…

Aleksandar Vučić obilazi radove na izgradnji vijadukta „Čortanovci“ na železničkoj deonici Stara Pazova – Novi Sad, u okviru izgradnje pruge za velike brzine između Beograda i Budimpešte…

Nakon obilaska usledila su pitanja novinara, a prvo je glasilo: Da li će Bosna i Hercegovina ući u NATO, kako se prognozira poslednjih dana.

Srbija se ne meša u to. Mi nećemo ni u NATO niti u neki drugi vojni savez. Želimo da budemo slobodni, sami biramo svoju budućnost i ne zavisimo ni od koga. Koji put će odabrati Bosna i Hercegovina, to je njihova stvar – kazao je Vučić.

Zatim su usledila pitanja o skidanju oznake tajnosti sa poverljivih dokumenata.

Čitaj još:   Nakon što je JAVNO ODBACIO, ZILHA UZVRATILA UDARAC EDISU ! Ovo će ga ZABOLJETI! (foto)

Vučić je odgovorio:

– Skinuo sam oznaku tajnosti sa poverljivih dokumenata u skladu sa zakonom i to samo zarad istine. Jer neki koji svoju politiku baziraju na lažima, moraju da se suoče sa istinom. Istina će pokazati ko su stvarni tirani u ovoj zemlji. Ne zaboravite da je Ranka Panića ubio režim Đilasa, Jeremića i Obradovića jer nam nisu dozvolili da šetamo. Za razliku od njih, mi smo demokratska vlast i njima dozvoljavamo da šetaju kuda god žele – izjavio je Aleksandar Vučić.

Takođe, dodao je da je otkriven identitet osobe koja je pratila suprugu brata Siniše Malog.

Biće to vrlo zanimljivo. I njegov identitet i njegovo državljanstvo. Mislim da će narod biti oduševljen. – Dodao je Vučić.

Vučić je obilazeći radove rekao i da će se sa Crnom Gorom razgovarati o daljim projektima na unapređenju železničke infrastrukture, a pozdravljajući se sa radnicima čestitao im je na trudu i zalaganju…

Čitaj još:   SRBI, UHAPŠENI ZA ŠVERC 800 kg kokaina: Radili sa Rusem i Meksikancem, slike Gavrila Principa stavljali na pakete sa drogom... (foto)

izvor agencije

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši