Prizor iz TUTINA: Parkiran “razjareni bik” i “upregnuti konj”…

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

KONJ PORED ‘BIKA’! Prizor u koji su gledali u nevjerici…

TUTIN: Sandžak, Putovanja, Zanmljivosti, vijesti.. ponedeljak, 12. 08 .2019… 12: 49… Prizor iz TUTINA: Parkiran “razjareni bik” i “upregnuti konj”…

Prizor konjskih zaprega i dalje nije tako rijedak prizor u manjim mijestima Srbije, ali odmah do njih na ulici parkiran “razjareni bik” – Lamborgini, vrijedan više od 200.000 eura, ipak jeste!!!

Skupocene, luksuzne limuzine i sportski automobili ovih dana krstare Tutinom, na čijim ulicama prizor konjskih zaprega još uvijek nije tako rijedak.

Fotografija jednog takvog prizora objavljena je na društvenim mrežama, a na njoj se vidi konjska zaprega i parkiran Lamborgini Hurakan, vredan preko 200.000 evra.

Maksimalna brzina tog modela čuvenog Lamborginija je 324 kilometara na sat, a od 0 do 100 kilometara na sat ubrzava za tek nešto više od tri sekunde. 

Čitaj još:   NESTAO SA ŽURKE, U AUTU PRONAĐEN MRTAV: Roditelji mladića ga tražili, niko ne zna šta se desilo...

Naime, ova fotografija dolazi iz Tutina, na kojoj se vidi Lamborgini Hurakan, model koji razvija i do 324 kilometara na sat!

Za sada nije poznato ko je vlasnik ovog luksuznog automobila, ali se pretpostavlja da je riječ o nekome ko radi u inostranstvu, pa je u rodni kraj svratio zbog najvećeg muslimanskog praznika, Kurbana bajrama.

Međutim, kako su putevi na teritoriji ove opštine veoma loši teško da je njegov vlasnik mogao iskoristiti svu snagu moćnog motora od 5.200 kubika sa preko 600 konjskih snaga.

Pored Tutina, slična vozila ovih dana mogu se vidjeti i na ulicama Novog Pazara i Sjenice, a njihovi vlasnici uglavnom su iseljenici iz ovih krajeva koji žive i rade u nekoj od zemalja zapadne Evrope.

Čitaj još:   Danas će se obaviti, najskuplje vjenčanje u historiji...

Oni dio ljetnjeg odmora provode u rodnom kraju gdje će danas sa rođacima i prijateljima proslavljaju Kurban bajram, jedan od najznačajnijih praznika muslimana.

Fotografija koja je objavljena na Tviteru izazvala je brojne komentare, uglavnom negativne…

izvor agencije

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *