IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NADEŽDA, jedva se kreće, Toma Panić priveden, pa je zavapio: Vadite me odavde… (foto i video)

NASILJE U PORODICI, NADEŽDA BILJIĆ STIGLA U POLICIJU! Jedva se kreće, prijatelj je čuva da ne padne! A svi su komentarisali njen ČUDAN pogled! BOLNO….

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, Putovanja, Zanimljivosti vijesti, četvrtak, 14. 08 .2019… 17: 59…  NADEŽDA, jedva se kreće, Toma Panić priveden, pa je zavapio: Vadite me odavde… 

Ovog jutra je kao bomba odjeknula vijest da je Nadeždu BiljićPinkovu zvezdu i bivšu zadrugarku, pretukao dečko Toma Panić. Kako je Tomina majka Jasmina otkrila, on je priveden, a Nadežda je otišla u Urgentni centar, gdje je bila na pregledu zbog zadobijenih povreda… 

Nadežda Biljić stigla je u policijsku stanicu kako bi dala izjavu o batinama koje je dobila od svog dečka Tome Panića.

Popularna i simpatična i harizmatična pjevačica je došla u pratnji svojih prijatelja koji se od nje ne odvajaju otkako ju je dečko prebio.

Čitaj još:   VIC DANA Mujo i Fata u Njemačkoj... (foto)

Nadežda Biljić, nije mogla sama da hoda, već ju je prijatelj pridržavao. Biljićka je sve vreme gledala ispred sebe, skoro kao da gleda u prazno.

Kako je to izgledalo, pogledajte u nastavku… 

Kako je rekla pretužena Nadežda, do nasilja je došlo oko sedam sati. Njeno lice je potpuno unakaženo, krvi je bilo svuda po stanu, a kako je sve to rekla u prolazu pored grupe okupljenih novinara, Toma je sve razbio po stanu.

Toma Panić je priveden rano jutros i on je već dao izjavu policiji, a novinarki Kurira je zavapio: Vadite me odavde...

izvor agencije

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši