IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PANIKA: Policija traga za SRPSKI KRIMINALAC, POBJEGAO IZ ZATVORA U NJEMAČKOJ… (foto)

Vlasti ga opisuju na sledeći način: Visina oko 1,75 metara, vitka figura, ima smeđe oči i smeđu kosu dužine do ramena…

BOHUM: Regija, Crna Hronika, Putovanja, Zanimljivosti, vijesti, petak, 16. 08 .2019… 14: 59… PANIKA: Policija traga za SRPSKI KRIMINALAC, POBJEGAO IZ ZATVORA U NJEMAČKOJ… 

Aleksandar Erceg (42) je u četvrtak uveče pobjegao iz zatvora u Bohumu. Policija i tužioci obavjestili su javnost da je Erceg preskočio zid visok oko pet metara u okrugu Grume i pobjegao u pravcu ulice Kastroper. Tada se kriminalcu iz Srbije gubi svaki trag.

Za odbjeglim zatvorenikom traga veliki broj policajaca, a u akciju su uključeni i psi za otkrivanje i helikopter. Srbin je osuđen zbog nanošenja teških tjelesnih povreda, krađe i teške pljačke. Erceg treba da služi kaznu do 2021. godine.

Ercega, vlasti opisuju na sledeći način: Visina oko 1,75 metara, vitka figura. Ima smeđe oči i smeđu kosu dužine do ramena. Na obadvije nadlaktice ima izrazite tetovaže.

Čitaj još:   DRAMA NA KOSOVU: Veterani UCK blokirali put Aleksandra Vučića, ČULI SE RAFALI, ko stoji iza blokade...

Uz Aleksandra Ercega, Sergej V., osuđen na 14 godina zatvora zbog pokušaja ubistva saigrača iz tima Borusije Dortmund, takođe se trenutno nalazi u zatvoru u Bohumu…

Potraga za njim traje od četvrtka uveče, a policija je ostavila i broj telefona na koji se mogu javiti svi koji su nešto vidjeli ili čuli.

SRPSKI KRIMINALAC JE PREDHODNOG DANA POBJEGAO IZ ZATVORA U NEMAČKOJ: Opsadno stanje u zemlji, policija intezivno traga za njim!

izvror agencije

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši