Estrada stala uz Maju Berović poslije pucnjave… (foto)

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Maja Berović, balkanska muzička zvijezda i njen bend napadnuti su u Mostaru nakon koncerta, a sada je uz pjevačicu stala cijela regionalna estradna scena…

MOSTAR: Regija, Crna Hronika, Putovanja, Znimljivost, subota, 17. 08 .2019… 22: 59…  Estrada stala uz Maju Berović poslije pucnjave…

Nakon prelijepe ljetne noći, krcatog kluba u Mostaru ništa nije ukazivalo na to da će se to veče pretvoriti u užas…

Kako su prenijeli domaći mediji, grupa muškaraca je pucala je na kombi u kojem se nalazio Majin bend nakon nastupa u subotu.

Policijska istraga za sada ne daje rezultate, a dok počinioci ne budu privedeni pravdi, uz Maju su sve kolege, i svi do jednog apeluju na tamošnju policiju.

– Šokirana sam ovim saznanjem…Drži se Majo… uz tebe sam – poručila je Maji Emina Jahović iz Istanbula putem portala Pressserbia.

Čitaj još:   Emir Hadžimujović, predao se predhodnog dana, skrivali ga navijači jednog poznatog fudbalskog kluba iz... (foto)

Šokirana je i Seka Aleksić koja je svim srcem uz Maju.

– Draga, kažu da sila Boga ne moli al’ Bog nas dobre i štiti i voli. Svim srcem sam uz tebe i tvog supruga – rekla je Dara Bubamara.

Uz Maju je stala i Ana Bekuta koja je takođe prokomentarisala nemili događaj:

– Niko ne shvata koliko je naš posao rizičan. U suštini radimo rizičan posao, bez obzira koliko ljudi misle da nam je lako i zabavno. Još uvijek nema dovoljno informacija da bih mogla nešto konkretnije osim ovoga da kažem. Naravno, svim srcem sam uz Mayu i očekujem da se napad što prije rasvijetli.

– Najvažnije je da su Maja i Alen kao i njihov bend dobro. Svako dalje polemisanje je suvišno dok nadležni organi rade svoj posao – rekao je Saša Kovačević.

Čitaj još:   ISTANBUL, Uz vatromet dočekana 2019, Erdogan čestitao naciji: Turska na strani mira i pravde...

I sama Maja se oglasila i otkrila kako teče istraga:

– Šokirana sam, ne znam o čemu je riječ i šta je motiv napada. Policija vrši istragu i nemam predstavu ko stoji iza takvog čina...

izvor agencije

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *