DETALJI LIKVIDACIJE: Ubica se predstavio, ubio zbog NAGRADE… (foto i video)

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Tužilaštvo tvrdi da je Lalatović ubio Vuletića iz koristoljublja, odnosno zbog nagrade koju mu je obećala za sada nepoznata osoba…

NIKŠIĆ: Crna Gora, Crna Hronika, Znimljivost, vijesti, subota, 17. 08 .2019… 11: 59… DETALJI LIKVIDACIJE: Ubica se predstavio, ubio zbog NAGRADE… (video) 

Nikšićanin Vuk Lalatović, koji je 1. avgusta usmrtio sugrađanina Ranka Vuletića (56), nije ga poznavao, već ga je ubio iz koristoljublja – zbog nagrade koju mu je obećala zasad nepoznata osoba.

Lalatović je tog dana pozvao Vuletića da prošetaju i porazgovaraju. Vuletić je na to pristao, da bi se samo par trenutaka kasnije začuli hici.

Lalatović se, inače, poslije hapšenja branio ćutanjem, ali je zločin priznao policajcu koji ga je uhapsio i o tome sačinio službenu bilješku.

Nikšićkoj policiji očevidac Ratko Višnjić ispričao je i kako je došlo do kobnog susreta.

Čitaj još:   "ISUSE HRISTE, TRESEM SE": Muškarac upao u srednju školu sa automatskom puškom i počeo pucati

Navodno, Lalatović je prethodnu noć u njegovom lokalu tražio Vuletića i tada mu se predstavio i ostavio svoj broj telefona, objašnjavajući da moraju da se vide.

“Sledećeg dana su se čuli telefonom i dogovorili da se nađu. Prilikom susreta Lalatović se predstavio i tražio da se njih dvojica izdvoje i porazgovaraju. Ubrzo nakon što su se izdvojili, čuli su se pucnji”, stoji u naredbi o sprovođenju istrage.

Iz iskaza svedoka Blagoja Burića, kome je jedan od ispaljenih projektila prošao pored noge, naslućuje se da je Lalatović imao pomagače. On je policajcima objasnio da se nalazio nekoliko metara udaljen od Lalatovića i Vuletića i da je neposredno prije ispaljivanja projektila čuo da je neko rekao: „Sad!“.

Inače, obojica aktera ovog tragičnog događaja su odranije poznata policiji. Vuletić je bio osuđen na 11 mjeseci zatvora zbog bacanja bombe u blizini lokala “Tani”, u vlasništvu Nikšićanina Ranka Radulovića, u junu 2015. godine. Iako tada niko nije stradao, pričinjena je šteta na većem broju automobila parkiranih prekoputa kafića.

Takođe, protiv njega se pred Višim sudom vodio postupak zbog pljačke nikšićke zlatare “Rej gold”, 2012.

Čitaj još:   Vic dana Plavuša i kamiondžija...

Lalatović je, kako piše u spisima Tužilaštva, “povratnik” koji je bio osuđivan zbog razbojništva.

Izvor Vijesti.me

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši