IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NOVI PAZAR: Tokom jutarnjih sati, dvije nesreće u centru grada… (foto)

Dvije nesreće u centru Pazara, autom uletio u mesaru, gorio taxi…

NOVI PAZAR: Sandžak, Crna Hronika, Putovanja, Znimljivost, vijesti, subota, 17. 08 .2019… 12: 59… NOVI PAZAR: Tokom jutarnjih sati, Dvije nesreće u centru grada…

U Novm Pazaru su se kasno sinoć i tokom ranih jutarnjih časova dogodile dvije nesreće, u kojima je, kako nezvanično saznaje Indeksonline, jedna osoba povrijeđena.

Lakše povrede zadobila je osoba u nesreći koja se tokom kasnih večernjih sati dogodila na uglu ulica Rifata Burdževića i AVNOJ-a kada se vozilo marke “golf 5”, iz za sada nerazjašnjenih okolnosti, bukvalno “zakucalo” u izlog mesare “Stari Grad”.

U ranim jutarnjim časovima došlo je do još jedne nesreće u novopazarskoj ulici Stefana Nemanje, u blizini Nove lučne zgrade.

Čitaj još:   ERVIN Ibrahimović ponovo zadržan na granici sa Srbijom... (foto)

Vozilo novopazarskog prevoznika “Lux taxi” je potpuno izgorjelo, a kako se nezvanično saznaje, požar na vozilu je najvjerovatnije izazvala neispravna instalacija

izvor agencije

Nebo nije granica za ljubav i podršku najmlađima

Nebo nije granica za ljubav i podršku najmlađima Učenici petog Read more

Fudbaleri FK Novi Pazar 1928 na korak su do ostvarenja svog dvanest godina dugog sna da se plasiraju u Zonu Morava

Fudbaleri FK Novi Pazar 1928 na korak su do ostvarenja Read more

Čitaj još:   IVAN Vujović (SDP): ANDRIJA Mandić, misli da je ALEKSANDAR Vučić lider svih Srba, zato ga ne osuđuje kad, direktno upravlja u CG... (foto)

Komentariši