IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Danas, sunčan, veoma topao dan: SUTRA STIŽE PROMJENA…

U srijedu sunčano. Poslijepodne umjeren porast naoblake u zapadnim, sjeverozapadnim i djelimično centralnim područjima Bosne, uz moguće pljuskove i grmljavinu…

SARAJEVO: Regija, Putovanje, Zanimljivosti, utorak, 29. 08 .2019… 07: 49… Danas, sunčan, veoma topao dan: SUTRA STIŽE PROMJENA…

Danas nas očekuje sunčan i veoma topalo dan. Vjetar će biti slab i umjeren, a temperatura najviše do 35 stepeni Celzijusa.

Meteorolozi i u narednih sedam dana, do 27. avgusta, prognoziraju sunčano i toplo vrijeme, a najviše dnevne temperature kretaće se od 30 do 35 stepeni C.

utorak,  20.08.2019.
Uz povoljne biometeorološke prilike, svježije jutro i ne suviše visoke temperature tokom dana, većina populacije biće boljeg raspoloženja,a tegobe kod osjetljivih osoba neće biti suviše izražene.Ugođaj može kvariti malo povećana oblačnost osobito u unutrašnjosti.

U srijedu sunčano. Poslijepodne umjeren porast naoblake u zapadnim, sjeverozapadnim i djelimično centralnim područjima Bosne, uz moguće pljuskove i grmljavinu. Jutarnja temperatura od 16 do 25, a dnevna od 28 do 36°C.

Čitaj još:   NAJGORE ŠTA RADE SRBI NA MORU: „Paprika turizam...“ (foto)

U četvrtak sunčano uz umjerenu oblačnost. Poslijepodne ili u večernjim satima u većem dijelu Bosne je moguća kiša, pljuskovi i grmljavina. Jutarnja temperatura od 14 do 24, a dnevna od 28 do 36°C.

U petak umjereno do pretežno oblačno vrijeme s kišom i pljuskovima. Više padavina poslijepodne i u večernjim satima. Na jugu Hercegovine se ne očekuju padavine. Jutarnja temperatura od 14 do 24, a dnevna od 23 do 36°C.

Do subote i prvog dana vikenda se očekuje lokalni razvoj oblačnosti s ređom pojavom pljuskova s grmljavinom uglavnom u brdsko – planinskim predelima…

 

http://iBalkan.net

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši