HOROR: Punica i zet pili skupa, dohvatila nož izbola ga 27 puta, odsjekla mu polni organ i bacila kroz prozor… (foto)

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Zajedno su večerali, a onda su počeli da piju, poslije nekoliko sati alkoholisanja punica i zet su se žestoko posvađali zbog alimentacije…

NOVOGRAD: Svijet, Crna Hronika, Putovanja, Zanimljivosti, utorak, 29. 08 .2019… 17: 49… HOROR: Punica i zet pili skupa, dohvatila nož izbola ga 27 puta, odsjekla mu polni organ i bacila kroz prozor…

Velika količina alkohola, neplećene alimentacije i nezgodan karakter, bili su sasvim dovoljni da jedan muškarac na bizaran način bude lišen života od strane svoje bivše punice, koja mu je nakon što ga je ubila, odsjekla i bacila testise kroz prozor zgrade u kojoj je živjela.

Neimenovana Ruskinja (49) iz Novgoroda surovo je ubila svog bivšeg zeta Dmitrija Bogdanova (32) zato što nije plaćao alimentaciju njenoj ćerki i unuku. Naime, ona je, uz pomoć svog partnera, čak 27 puta nožem izbola Bogdanova, a zatim mu odsjekla testise i bacila ih kroz prozor. Kako se navodi, Bogdanov je tokom vikenda otišao u stan svoje bivše tašte da razgovaraju, a tamo je zatekao i njenog dečka.

Zajedno su večerali, a onda su počeli da piju. Poslije nekoliko sati alkoholisanja tašta i zet su se žestoko posvađali zbog alimentacije.

Čitaj još:   VREMENSKA PROGNOZA: REKLI BIĆE TOPLO, ALI SAD TVRDE, STIŽE PREOKRET: Kakvo vrijeme čeka region za vikend! (foto)

U naletu bjesa punica je dohvatila kuhinjski nož i njime nekoliko puta izbola Bogdanova. On je izgubio svijest, a onda je nož uzeo taštin dečko, koji je nastavio da ga bode. Nakon što su nesrećnog čovjeka izboli ukupno 27 puta, tašta je ponovo uzela nož, odsekla Bogdanovu oba testisa i bacila ih kroz prozor.

Komšije u stambenom bloku u Novgorodu, u kojem se zločin dogodio, u šoku su nakon svega. Oni kažu da su poznavali Bogdanova i da je često dolazio kod punice.

– Njih dvoje su se lijepo slagali. Međutim, oboje su nezgodni kad malo više popiju. Ipak, niko nije mogao ni da pretpostavi da bi ovako nešto moglo da se dogodi – navela je jedna od komšinica.

Posle stravičnog zločina, punica je telefonom pozvala svoju ćerku i ispričala joj šta je uradila. Ćerka, šokirana majčinim priznanjem, odmah je pozvala policiju…

– Istražitelji su u stanu zatekli stravičan prizor. Osakaćeno tjelo Bogdanova ležalo je u dnevnoj sobi u lokvi krvi. Tašta i njen dečko takođe su bili prekriveni krvlju – naveli su ruski mediji.

Iako je bilo očigledno šta se u stanu dogodilo, tašta i njen partner su u početku negirali da su ubili Bogdanova.

Čitaj još:   BRAVO: Zerina zatvorila račun gdje su joj fanovi uplaćivali novac-''Niko nije dužan da meni plaća bilo šta''

– Njih dvoje su odvedeni u policijsku stanicu, gdje su ih inspektori ponovo ispitali. Tek tada su priznali zločin. Tašta je rekla da je ubila bivšeg zeta zbog svoje ćerke. Navela je da Bogdanov nije hteo da pomogne svom sinu i bivšoj ženi, te da im je živ bio od koristi koliko i sada, kad je mrtav – prenose strani mediji...

izvor agencije

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši