LJUBAV, BEZ GRANICA: Afrikanka, zbog ljubavi došla u Rudo… (foto i video)

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Svadba izazvala je veliku pažnju stanovnika iz Rudog i susjednih gradova…

Rudo: BiH, Crna Hronika, Zanimljivosti, utorak, 20. 08 .2019… 20: 49… LJUBAV, BEZ GRANICA: Afrikanka, zbog ljubavi došla u Rudo…

Nesvakidašnja svadba ovog vikenda u opštini Rudo dogodila se između mlade Afrikanke Penine Muriasi i momka Novaka Jakovljevića, koji živi u ovom gradiću na tromeđi…

“S obzirom da je u početku bila malo neobična, izrazila je želju da nauči jezik. Bio sam njen gost u Keniji mjesec dana, ja sam se vratio prije deset dana, a ona je došla prije tri dana. Biće sada tu, ući ćemo u proceduru stvaranja porodice kako bi dobila bh državljanstvo, mada je rijetkost u njenoj zemlji da se crnkinje udaju za bijelce.

Nairobi je grad od šest miliona stanovnika i tu je izuzetna rijetkost vidjeti ovakav slučaj. Mi smo došli da brišemo te kulturološke razlike, gastronomske i nacionalne, da pružimo pozitivan primer BiH kako može da se formira suživot između različitih rasa i različitih nacija”, rekao je mladoženja Novak Jakovljević.

Čitaj još:   TUČA I PUCNJAVA NA BOŽIĆ: Uhapšen i državljanin Srbije...

“Bila sam pet puta do sada ovdje, nevjerovatno je, razlikuje se od Kenije, različitost kultura je prelijepa po meni. Sviđaju mi se ljudi, kajmak, ćevapi, rakija i drugo. Kenija je drugačija zemlja, tamo imamo mnogo životinja, divljinu, usjeve i mnogo nevjerovatnih atletičara.

Jednostavno, morate da dođete da bi to doživjeli, bukvalno možete da dodirnete majmune, hranite krokodile. Trenutno razmišljamo da pokrenemo sopstveni biznis, ali u drugoj zemlji”, dodaje mlada Penina Muriasi, piše BHRT.

Za sve goste, ali i za kuma priča o svadbi djelovala je nestvarno, sve do dana vjenčanja kada je mlada iz Kenije stigla na svadbu.

“Prije par mjeseci, kada mi je kum rekao da će da bude svadba, djelovalo mi je pomalo nerealno sve to i neobično. Danas je to dokaz da ljubav može da pobjedi sve granice, vidimo jednu nesvakidašnju svadbu ovde kod nas”, dodao je kum Mladen Novaković.

Kažu da ljubav ne poznaje granice, boju kože i da pobjeđuje baš sve.

Čitaj još:   HOROR: Pronađeno BEŽIVOTNO TIJELO MUŠKARCA u samačkom hotelu... (foto)

Ona prava, iskrena emocija umije da sruši i najtvrđe zidove, a jedna takva se dogodila na ovim prostorima u Rudom.

iBalkan.net/bhrt.ba

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši