IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SKLAPAJU SE KOCKICE MOZAIKA BOKSERSKOG SPEKTAKLA

U organizaciji Kuč Boksing Sport@ Events promoterske kuće Almina Kuča, Novi Pazar i dvorana Pendik će biti domaćini vrhunskog bokserskog spektakla u kojem će na pet, od ukupno devet borbi, nastupiti novopazarski profesionalni bokseri: Ersan Gurdijeljac, Džemil Ćosović, Ajla Lukać, Saida Bukvić i u glavnoj borbi večeri u odbrani Internacionalne IBF titule protiv boksera iz Tanzanije Bruna Tarima boksovaće Šerif Šeka Gurdijeljac.

Tim povodom održana je prva u nizu press konferencija koje ljubiteljima boksa u gradu boksa što je Novi Pazar bio, jeste i biće i u budućnosti, približi sve aspekte ove bokserske profi revije.

U fitnes i bodibilding centru „Benks“ na press konferenciji su govorili Adnan Bihorac u ime organizatora ovog bokserskog spektakla, zatim Saida Bukvić koja će boksovati u predposlednjoj borbi večeri protiv Jasmine Nadj i Sedad Bukvić Saidin brat i trener.

– Organizacija ovog spektakla kakav sigurno nije do sada održan ne samo u našem gradu već i mnogo šire teče onako kako smo planirali.Pogotovu je odgovornost još mnogo veća znajući da reviju organizujemo u našem gradu i da žeimo svim srcem da Novi Pazar predstavimo kao sjajnog domaćina i da sve do najmanje sitnice funkcioniše besprekorno.

Po prvi put će naši ljubitelji boksa imati prilike da pet naših boraca koji su već dokazali svoj kvalitet vide u jednoj večeri i to u mečevima protiv izvanrednih protivnika što garantuje visoki kvalitet ovoj reviji.

Nadam se da je već to dovoljan razlog da što veći broj ljubitelja boksa ali i ne samo njih već i onih koji žele da svojim prisustvom daju podršku našim bokserima dodju i uživaju u boksu-rekao je Adnan Bihorac.

Saida Bukvić Svjetska i Evropska prvakinja u lou kiku će u dvorani Pendik 31. Avgusta boksovati svoj četvrti profi meč.

Čitaj još:   NOVI PAZAR: Hapšenja na više lokacija zbog DROGE

– Apsolutno sam spremna. Moja protivnica je izuzetno opasna i čvrsta i veliki je izazov medjutim ja verujem u sebe, intezivno se spremam i za ovaj meč ali i za Svjetsko prvenstvo u lou kiku koje me očekuje u oktobru tako da se nadam da ću, posebno zato što se boksuje u Novom Pazaru, pružiti svoj maksimum, daću poslednji atom snage da pred svojom publikom, čiju podršku očekujem, ostvarim trijumf u izuzetno teškom meču koji me očekuje…

Naravno zahvaljujem se menadžeru Alminu Kuču i njegovoj promoterskoj organizaciji na šansi koju nam pruža da pokažemokoliko vredimo i da postignemo odlične rezultate i ostvarimo visoke domete- rekla je Saida Bukvić.

Sedad Bukvić je potvrdio činjenicu da je Saida izuzetno spremna za nastupajući meč ali da je slična situacija i sa ostalim novopazarskim bokserima koji će nastupiti na bokserskoj reviji u dvorani Pendik.

– Šerif i Ersan se spremaju intenzivno već duže vreme i trenutno su u Berlinu gde su izolovani i svakodnevno dva puta treniraju, takodje Ajla Lukač , čija će protivnica biti odlična Jovana Milovanović , je kao i uvek spremna, talentovani Džemil Ćosović takodje a što se Saide tiće mi intenzivno treniramo i jedini problem koji imamo jeste nedostatak kvalitetnih sparing partnera. Koristim priliku da se zahvalim ljudima iz Atletskog kluba Novi Pazar koji su pomagali i pomažu Saidi oko kondicione pripreme i posebno Teodori Simović- rekao je Sedad Bukvić.

Čitaj još:   "JA NE ZNAM ČOVJEČE, KAKO ĆEŠ UMRJETI": Žestoki okršaj muftije MUAMERA Zukorlića i MILOMIRA Marića još uvjek se pamti, RIJEČI koje se godinama prepričavaju... (foto, video)

Kockice velikog bokserskog spektakla se polako sklapaju. Bokserska groznica polako hvata grad boksa u kojem je sedamdesetih godina harala zlatna generacija bokserskih majstora kada je na boks mečevima bilo i po 15 hiljada ljudi. Ovo je prilike da se kroz mečeve naših pet sjajnih boksera prisjetimo i tih vremena i da svojim prisustvom i navijanjem pružimo podršku našim profesionalnim bokserima i da zajedno sa njima slavimo pobjede.

Prilog pripremili: Fehim Karišik- Inf. Služba SS Novi Pazar i Senko Župljanin

http://ibalkan.net

Nebo nije granica za ljubav i podršku najmlađima

Nebo nije granica za ljubav i podršku najmlađima Učenici petog Read more

Šerif Gurdijeljac-Sve će biti gotovo pre kraja šeste runde

Mladi IBF svetski prvak u superpero kategoriji Šerif Gurdijeljac rekao Read more

Komentariši