SANDŽAK: Prebijena žena, u ambulanti Hitne pomoći u…

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Prema pouzdanim informacijama, nju je najverovatnije izudarao suprug a cijeli slučaj ispituju nadležni organi…

PLAV: Sandžak, Crna Hronika, Putovanja, Zanimljivosti, vijesti, srijeda, 21. 08 .2019… 16: 59… SANDŽAK: Prebijena žena, u ambulanti Hitne pomoći u…

Američka državljanka C.O. prebijana je u ambulanti Hitne pomoći u Plavu. Nesrećna žena oporavlja se od povreda u beranskoj Opštoj bolnici, piše Dan.

Kako je Danu saznaje ekipa Hitne pomoći je tog dana dobila poziv da je ženi loše i oni su odmah otišli na označenu adresu i dovezli ženu u ambulantu.

“Kako mi je rečeno od osoba bliskih ovom slučaju, u ambulanti je isprebijanoj ženi uključena terapija i ona je ostala sama u sobi za intervencije. Nakon nekoliko minuta u tu prostoriju je ušao njen suprug i krvnički je isprebijao. Kad su ušli dežurni tehničari zatekli su je sa iščupanom infuzijom, svu krvavu i bez svesti, te su u prvi mah pomislili da je mrtva…

Čitaj još:   SRPSKA BANDA IZVELA ZLOČIN KAO U FILMU: Ubili zlatara na Siciliji, saučesnik ih ocinkario, sada ih juri mafija... (video)

Nakon ponovo ukazane medicinske pomoći, žena je transportovana do Berana, gde je hospitalizovana na urgentnom odeljenju. Očigledno je da se u ovom slučaju nije postupilo po algoritmu za porodično nasilje, jer žrtva nije zaštićena, već se nasilje ponovilo još u gorem oblikuu jedinici za HMP Plav, što je nedopustivo i zbog čega neko mora da se zamisli. Posebnu težinu ovom slučaju da je činjenica da je žrtva državljanka SAD”, rekao je izvor Dana.

U telefonskom razgovoru doktor Almir Aksalić, koji je pretučenu ženu primio u ambulantu Hitne pomoći, rekao je da on nema pravo na izjavu za novine, već nas je uputio na bolnicu u Beranama, kao i direktora Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Crne Gore Sašu Stefanovića.

Direktor Opšte bolnice u Beranama Budimir Dabetić je kazao da je žena zbrinuta i ukazana joj potrebna medicinska nega, te da joj je stanje stabilno i oporavlja se. Nije saopštio o kakvoj vrsti povreda se radi.

Čitaj još:   DANAS, KIŠA I JUGO: Neobično topla nedelja, oblačno ali suho...

Iz Odeljenja bezbjednosti u Plavu je Danu rečeno da na tom slučaju radi kriminalistička policija…

izvor agencije

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši