SANDŽAK: Prebijena žena, u ambulanti Hitne pomoći u…

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Prema pouzdanim informacijama, nju je najverovatnije izudarao suprug a cijeli slučaj ispituju nadležni organi…

PLAV: Sandžak, Crna Hronika, Putovanja, Zanimljivosti, vijesti, srijeda, 21. 08 .2019… 16: 59… SANDŽAK: Prebijena žena, u ambulanti Hitne pomoći u…

Američka državljanka C.O. prebijana je u ambulanti Hitne pomoći u Plavu. Nesrećna žena oporavlja se od povreda u beranskoj Opštoj bolnici, piše Dan.

Kako je Danu saznaje ekipa Hitne pomoći je tog dana dobila poziv da je ženi loše i oni su odmah otišli na označenu adresu i dovezli ženu u ambulantu.

“Kako mi je rečeno od osoba bliskih ovom slučaju, u ambulanti je isprebijanoj ženi uključena terapija i ona je ostala sama u sobi za intervencije. Nakon nekoliko minuta u tu prostoriju je ušao njen suprug i krvnički je isprebijao. Kad su ušli dežurni tehničari zatekli su je sa iščupanom infuzijom, svu krvavu i bez svesti, te su u prvi mah pomislili da je mrtva…

Čitaj još:   ŠOK U REGIONU: Zerina, napušta Zadrugu, nakon drastičnog poteza... (video)

Nakon ponovo ukazane medicinske pomoći, žena je transportovana do Berana, gde je hospitalizovana na urgentnom odeljenju. Očigledno je da se u ovom slučaju nije postupilo po algoritmu za porodično nasilje, jer žrtva nije zaštićena, već se nasilje ponovilo još u gorem oblikuu jedinici za HMP Plav, što je nedopustivo i zbog čega neko mora da se zamisli. Posebnu težinu ovom slučaju da je činjenica da je žrtva državljanka SAD”, rekao je izvor Dana.

U telefonskom razgovoru doktor Almir Aksalić, koji je pretučenu ženu primio u ambulantu Hitne pomoći, rekao je da on nema pravo na izjavu za novine, već nas je uputio na bolnicu u Beranama, kao i direktora Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Crne Gore Sašu Stefanovića.

Direktor Opšte bolnice u Beranama Budimir Dabetić je kazao da je žena zbrinuta i ukazana joj potrebna medicinska nega, te da joj je stanje stabilno i oporavlja se. Nije saopštio o kakvoj vrsti povreda se radi.

Čitaj još:   TERORISTIČKI NAPADI U HOLANDIJI: Gradom ODJEKUJE PUCNJAVA, SPECIJALCI NA TERENU- Pale PRVE ŽRTVE... (video)

Iz Odeljenja bezbjednosti u Plavu je Danu rečeno da na tom slučaju radi kriminalistička policija…

izvor agencije

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši