IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

TRAGEDIJA: Zlatan, došao iz Amerike, OBJESIO se u blizini porodičine kuće…

Bezživotno tjelo pronađeno je istoga dana u obližnjoj šumi, svega stotinjak metara udaljenoj od porodične kuće…

VELIKA KLADUŠA: BiH, Crna Hronika, Putovanja, Zanimljivosti, vijesti, srijeda, 21. 08 .2019… 12: 59…TRAGEDIJA: Zlatan, došao iz Amerike, OBJESIO u blizini porodičine kuće…

Rezultati policijske istrage pokazali su da je Zlatan Gračanin (47), koji je već dugi niz godina živio i radio u Sjedinjenim Američkim Državama, jučer počinio samoubistvo…

Njegovo beživotno telo pronađeno je istoga dana u obližnjoj šumi, svega stotinjak metara udaljenoj od porodične kuće. 

Iz izvora bliskih policijskoj istrazi saznaje se kako je obdukcijom utvrđeno da na tjelu nije bilo tragova bilo kakvog fizičkog nasilja, te da je samoubistvo počinjeno vješanjem. 

Načelnik Kancelarije komesara policije USK, Amer Kozlica, rekao je kako je Policijsku stanicu Velika Kladuša u poslepodnevnim satima nazvala ženska osoba S.G. te prijavila nestanak sina Z.G. 

Čitaj još:   TEŠKA SRAMOTA: Na zidu crkve u Rožaju, Muslimani sa noževima nad kolijevom, a donatori i Bošnjaci tog grada... (foto)

– Policijski službenici nakon zaprimanja prijave, nastavili su rad na ovom slučaju i u neposrednoj blizini kuće u šumi pronašli bezživotno tijelo Z.G. – istakao je Kozlica. 

Nezvanično se saznaje kako je Gračanin prije dva mjeseca najavio dolazak kući iz Sjedinjenih Američkih Država, te da je njegova majka kobnog dana u blizini kuće pronašla njegovu putnu torbu i lične stvari, nakon čega je, sluteći najgore, obavijestila policiju. 

U ovome trenutku nije poznato ša bi moglo biti motiv samoubistva… 

izvor agencije

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši