IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Uhapšeni za krađe na budvanskim plažama… (foto)

Branil se da su prinuđeni da kradu, tvrdeći da nijesu mogli da obezbijede sezonski posao, zbog čega su navodno i došli u Budvu…

BUDVA: Crna Gora,Crna Hronika, Putovanja, Zanimljivosti,vijesti, srijeda, 21. 08 .2019… 09: 59…  Uhapšeni za krađe na budvanskim plažama…

Budvanska policija uhapsila je Novljanina R.B. (33) i M.M. (28) iz Sremske Kamenice, osumnjičene da su u protekle dvije sedmice pokrali više turista na budvanskim plažama. Uhapšeni su u odvojenim policijskim akcijama, a lisice na ruke stavili su im inspektori u civilu koji su ih zatekli u krađama, piše Dan.

Pred policijskim inspektorima branil i su se da su bili prinuđeni da kradu, tvrdeći da nijesu mogli da obezbijede sezonski posao, zbog čega su navodno i došli u Budvu.

Novljanin je osumnjičen za osam krađa, uglavnom na Jazu, a srbijanski državljanin za deset počinjenih na Slovenskoj plaži.

Iz Uprave policije je rečeno da su uhapšeni vrebali turiste koji su im izgledali imućniji, a potom čekali da uđu u vodu i krali im torbe. Ukradeni novac su trošili, a mobilne telefone, nakit i druge vrijedne stvari prodavali.

Obojica su privedena sudiji za istragu kotorskog Osnovnog suda Špiru Pavićeviću, koji je potvrdio da je R.B. i M.M. saslušao juče u prisustvu izabranih branioca. Kazao je da je prihvatio predlog tužilaštva da im odredi pritvor do 30 dana. Oni su juče upućeni u spuški Istražni zatvor.

Čitaj još:   Potpredsednik BNV pozvao u Novi Pazar: Bujrum, na otvorene razgovore... (foto)

Kako bi spriječili krađe na plažama, budvanska policija odredila je više inspektora koji su svakodnevno, u civilu, na plažama. Kontrolišu sumnjivce i nadziru ih. Upravo je to i sada dalo rezultat, saopštili su iz policije...

izvor Cdm.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši