Policija 7 dana traga za srpskim kriminalcem, nije prvi Srbin sa FILMSKIM BJEKSTVOM iz NJEMAČKE… (foto)

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Aleksandaru Ercegu koji je pobjegao iz zatvora u njemačkom gradu Bohum, i dalje nema ni traga ni glasa… 

BOHUM(Njemačka): Regija, Crna Hronika, Zanimljivosti vijesti, četvrtak, 22. 08 .2019… 20: 57…  Policija 7 dana traga za srpskim kriminalcem, nije prvi Srbin sa FILMSKIM BJEKSTVOM U NJEMAČKOJ…

Erceg koji je u zatvoru u Bohumu izdržavao kaznu zbog teških krađa, naoružanih pljački i nanošenja tjelesnih povreda, izveo je, prema pisanju njemačkih medija, spektakularno bjekstvo 15. avgusta u večernjim satima preskočivši zid kazamata visok pet metara.

Aleksandar Erceg je, prema do sada poznatim informacijama na osnovu kojih su policajci napravili rekonstrukciju, iskoristio to što su u zatvorskoj osmatračnici trenutno radovi na uklanjanu azbesta. Da nije tako, čuvari bi sigurno ugledali zatvorenika kako se vere po bedemima zatvora.

U četvrtak uveče je bio u teretani i čuvarima koji su njega i grupu zatvorenika nadgledali kazao je da ide da se tušira. Međutim, iskoristio je njihovu nepažnju i uzverao se, gotovo filmski, kroz šupljinu na krovu i zatim izašao na zatvorski bedem.

Čitaj još:   VIC dana STIGA Crnogorac na stadion...

Da li mu je neko u ovome pomagao zasad nije poznato, ali se pretpostavlja da nije jer je Erceg viđen kako bježi sam. Očevici njegovog bjega su ispričali da su oko 19.35 vidjeli čoveka kako preskače ogradu zatvora i odlazi u nepoznatom pravcu.

Na licu mjesta su pronađeni šipka i ćebe koje je Erceg iskoristio kako bi se popeo na ogradu i kako se ne bi povredio pri prelaženju na drugu stranu. Da li je pri padu sa te visine Erceg zadobio neke povrede, takođe nije poznato.

Još jedno spektakularno bekstvo u izvedbi Srbina i Bosanca bilo je glavna tema u svjetskoj štampi. Naime, Damnjan Mitrović (40) državljanin Srbije i njegov cimer Dragan Milosavljević (41), državljanin Bosne i Hercegovine, pobjegli su iz zatvora u Sloveniji krajem prošle godine, a u njihovoj praznoj ćeliji, pronašli su poruku u kojoj su objasnili da ne žele da budu izručeni Srbiji.

Čitaj još:   ANTO, likvidirao Džemala Mahmića KIK- BOKSERA iz ZENICE: Policija cijelu noć pregovarala sa MMA borcem... (foto)

Daniel Vojnović je 20. marta ove godine takođe umakao zatvorskim čuvarima. Vojinović je, naime, prilikom posjete porodičnoj kući u kojoj žive njegovi roditelji, a koju su nadgledali čuvari zatvora, uspio da se iskrade kroz prozor toaleta, sedne u auto svojih roditelja i odveze se u nepoznatom pravcu. Do danas nije poznato gdje se nalazi Vojnović, niti da li mu je neko pomagao u bjekstvu.

izvor agencije

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši