IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DANAS, Oblačno i sunčano: Vrijeme koje nas očekuje do utorka… (foto)

U regionu juga Evrope, danas će preovladavati umjereno ili pretežno oblačno vrijeme…

SARAJEVO: Regija, Putovanja, Zanimljivosti, vijesti, petak, 23. 08 .2019… 07: 02…  DANAS, Oblačno i sunčano: Vrijeme koje nas očekuje do utorka…

Poslijepodne ili u večernjim satima u Bosni se očekuju lokalni pljuskovi i grmljavina. Jutarnja temperatura od 14 do 25, a dnevna od 26 do 36°C.

Na zapadu i sjeverozapadu Bosne jutros je pretežno oblačno vrijeme, a u ostatku zemlje je sunčano uz malu do umjerenu oblačnost…

Temperature zraka u 08.00 sati: Bjelašnica 13 stepeni, Sokolac 14, Ivan-sedlo 17, Bugojno, Drvar, Jajce, Livno, Srebrenica, Tuzla 18, Doboj, Sarajevo, Zenica 19, Banja Luka, Bihać, Gradačac, Sanski Most, Zvornik 20, Brčko 21, Široki Brijeg 22, Grude 23, Trebinje 24, Mostar i Neum 27.

U BiH danas će preovladavati umjereno ili pretežno oblačno vrijeme. Poslijepodne ili u večernjim satima u Bosni se očekuju lokalni pljuskovi i grmljavina. U Hercegovini padavine su moguće na sjeveru i sjeveroistoku. Vjetar će biti slab do umjeren, uglavnom, sjeveroistočni. Dnevna temperatura od 26 do 32, na jugu do 36 stepeni. 

Čitaj još:   MORE 26 C, Vrućina od jutra: U 8 sati 27 C stepeni na obali Jadrana... (foto)

U Sarajevu danas će biti sunčano uz umjerenu oblačno. Poslijepodne doći će do postepenog naoblačenja. Prema kraju dana ili u večernjim satima su mogući lokalni pljuskovi. Dnevna temperatura oko 31 stepen, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

U subotu umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Poslijepodne u većem dijelu zemlje s kišom, pljuskovima i grmljavinom. Jutarnja temperatura od 14 do 24, a dnevna od 28 do 35°C.

U nedjelju umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Poslijepodne u većem dijelu zemlje je moguća kiša, pljuskovi i grmljavina. Na jugu Hercegovine se ne očekuju padavine. Jutarnja temperatura od 13 do 24, a dnevna od 28 do 35°C.

U ponedjeljak umjereno oblačno vrijeme. Poslijepodne naoblačenje u većem dijelu Bosne, uz kišu, pljuskove i grmljavinu. Jutarnja temperatura od 13 do 24, a dnevna od 27 do 35°C…

Čitaj još:   DOLAZI ZAHLAĐENJE, PADAĆE ŠIROM REGIONA...

http://iBalkan.net

ZA DANAS MALO SUNCA, SUTRA PRIPREMITE KAPUTE…

REGION Balkana a na području Bosne i Hercegovine nastavlja se Read more

VRIJEME: Do početka vikenda padavine, kiša, pljuskovi i grmljavina…

Jutros je u Bosni i Hercegovini vrijeme sunčano uz umjerenu Read more

DANAS NESTABILNO S PLJUSKOVIMA I GRMLJAVINOM…

LJETO SE BAŠ ZAINATILO: Evo gdje će, kada i koliko Read more

Komentariši