IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NOVI PAZAR: Bajazit B. se brani šutnjom, određen mu je pritvor za ubistvo Bejta Krlića… (foto)

Prema do sada nepotvrđenim informacijama, Bejazit B. je danas saslušan u Višem tužilaštvu u Novom Pazaru, a branio se šutnjom…

NOVI PAZAR: Sandžak, Crna Hronika, Zanimljivosti, vijesti, petak, 23. 08 .2019… 16: 02… NOVI PAZAR: Bajazit B. se brani šutnjom, određen mu je pritvor za ubistvo Bejta Krlića…

Viši sud u Novom Pazaru, na predlog Višeg tužilaštva, odredio je danas pritvor do 30 dana Bejazit .B. (25) iz tog grada zbog sumnje da je u srijedu veče ubio Bejta Krlića (51).

Pritvor je određen kako osumnjičeni ne bi pobjegao, ne bi uticao na svjedoke i kako bi se spijrečilo uznemirenje javnosti.

Prema nepotvrđenim informacijama, Bejazit B. je danas saslušan u Višem tužilaštvu, a branio se šutnjom.

Sumnjiči se da je u srijedu veče, u restoranu “Dar” u Ulici Save Kovačevića, nakon verbalnog i fizičkog sukoba ispalio hitac u Krlića i ubio ga.

Tereti se da je počinio krivična dela ubistvo i nedozvoljeno nošenje oružja.

BEJTO Krlić (51), ubijen je u srijedu veče oko 23 sata, ispred restorana “Dar” u Novom Pazaru. Njega je, kako se sumnja, poslije kraće svađe, hicem iz pištolja usmrtio Bajazit B. (25) iz ovog grada. On je odmah uhapšen i određeno mu je policijsko zadržavanje do 48 sati. Kako nezvanično saznaju mediji, motiv zločina je sukob oko novca iz čuvene pljačke u Njemačkoj, kada je odneto oko milion eura!

Čitaj još:   "Korona nas je pobijedila": Tragična ispovjest medicinske sestre... (foto)

U Novom Pazaru odavno kolaju priče da je novac ukraden iz njemačkih poštanskih kola završio u ovom kraju, da je negdje zakopan. Po jednoj verziji, svađa nije izbila zbog podjele novca već zbog toga što je ubica Bajazit B. vjerovao da mu brat i roditelji nevini leže u njemačkom zatvoru. Na prvom saslušanju Bajazit B. se nije izjašnjavao o razlozima za potezanje oružja. 

izvor agencije

Nebo nije granica za ljubav i podršku najmlađima

Nebo nije granica za ljubav i podršku najmlađima Učenici petog Read more

Komentariši