OPERISANA OD RAKA, NADA OBRIĆ ZADRŽANA U BOLNICI: Cjelo jutro proplakala, u sobi čeka rezultate… (foto)

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Nada Obrić, pjevačica, prije nekoliko dana je operisana od raka bešike, a iako je po planu ljekara danas trebalo da napusti bolnicu, to se ipak nije dogodilo…

BEOGRAD: Regija, Zanimljivosti, vijesti, petak, 23. 08 .2019… 22: 59…  OPERISANA OD RAKA, NADA OBRIĆ ZADRŽANA U BOLNICI: Cjelo jutro proplakala, u sobi čeka rezultate…

– Ja sam bila sva bitna jer sam čekala obučena da dođe ljekar da me pregleda, da potpiše otpusnu listu i da idem svojoj kući. Međutim, došla je sestra i rekla da ću morati još da sačekam jer su neophodni još neki pregledi. Izgleda da kardiološki nešto nije u redu, pa su potrebne nove analize kako bi se to ispitalo. Za sada ništa ne znam, čekam da vidim kako će se sve odvijati, ali ja se dobro držim, nisam klonula – kaže Nada za medije i dodaje:

Čitaj još:   VUČIĆ ĆE DOBITI NERVNI SLOM: Najavljeno: „Spremite se za ALBANSKO PROLJEĆE, Srbiju sada vode Miloševićevi četnici“!

– Trenutno sjedim u bolnici i čekam doktora da se obave neophodne analiza, ali ja kao i od samog početka vjerujem da će sve biti u redu. Ne predajem se, i dalje sam pozitivnog duha, svakodnevno mi se dešava toliko lijepih stvari.

Nada je priznala da je jutro provela u suzama, budući da su je razniježile brojne poruke podrške koje je dobila.

– Jutros sam plakala, raznežila me je ćerka koja je svakodnevno uz mene u bolnici. Dirnule su me i mnoge poruke i želje koje sam dobila za što brži oporavak, ljudi širom svijeta su mi pisali da mi upute podršku i da me bodre da ostanem ovako vedra. Tako da sam sigurna da će i ovo proći. Zahvalna sam i sestrama i doktorima koji su sjajni i brižni, kao i svim ljudima koji se interesuju za moje zdravlje. Ja ostajem pozitivna – kaže Nada Obrić.

Inače, ovo je treći put da je pjevačica operisala karcinom.

Čitaj još:   SANDŽAK: Dosta je, ”Svi koji su učestvovali u napadu na Editu Radetinac moraju biti suspendovani i procesuirani...” (foto)

– Ja sam već operisala matericu, potom i karcinom mladeža, sada je bešika. Znate kako kažu, koga zmija ujede, i guštera se boji. Čim sam osjetila da nešto nije kako treba, odmah sam se zaputila kod ljekara i oni su otkrili šta je u pitanju. Sva sreća, rekli su mi da sam došla na vrijeme – završava ona...

izvor agencije

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši