IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

TURISTE U GRČKOJ SAČEKAO PAKAO: U sobama đubre i bubašvabe, isključili im struju, agencije ih ostavili na cjedilu…

Grupa turista iz Srbije koja ljetuje u Paraliji preživljava pakao na odmoru, juče im je isečena struja, a niko iz turističke agencije im se ne javlja…

PARALIJA(Grčka): Regija, Crna Hronika, Zanimljivosti, Putovanja, vijesti, petak, 23. 08 .2019… 19: 02…  TURISTE U GRČKOJ SAČEKAO PAKAO: U sobama đubre i bubašvabe, isključili im struju, agencije ih ostavili na cjedilu…

Kako je za medije rekao jedan od turista, već kada je 72 putnika iz Srbije stigli u ljetovalište dočekala ih je grupa koja odlazi sa odmora ogorčeno jer četiri dana od 10 nisu imali vodu…

“O uslovima u hotelu ne treba trošiti riječi. Vrata, tuš, slavine, bukvalno sve u hotelu diramo laktovima. Ispod kreveta nas je sačekala gomila đubreta, na terasi poplave, niko bukvalno ne otvara kuhinju od smrada, bubašvaba. Neke sobe čak imaju problem sa buvama u sobama na krevetima”, kaže on.

Prema njegovim riječima, u nekim sobama postoji i problem sa buvama koje su u krevetima.

“Sve smo to nekako progurali dok juče ujutro nije došla ekipa iz grčke elektrodistribucije da odsječe struju! Prvo su isključili samo prvi sprat kao upozorenje. Pošto se “domaćica” hotela izvjesna Nadica ovde nije pojavila niti jednom od dana našeg dolaska, a juče na naše pozive i poruke cio dan nije odgovarala, momci iz ED su se vratili i isključili struju cijelom hotelu”, naveo je on.

Čitaj još:   Supruga ANELA Ahmedhodžića bh. reprezentativca u fudbalu- MARIJANA prešla na ISLAM: ŠEHADET izgovorila u SARAJEVU, izabrala je i novo ime... (foto, video)

Turisti su ogorčeni, jer su saznali da hotel duguje ogroman novac za struju, a gazdarica im se ne javlja.

Nijedan majstor u Paraliji ne želi da im pomogne da osigurače koje su nadležni izvadili vrate i noć ne provedu u mraku…

“Prošle nedelje je u ovom hotelu već intervenisala policija zbog nagomilanog đubreta ispred vile, koje niko ne odnosi, a ne odnosi jer duguju i za komunalne usluge”, dodaje očajan turista.

Putnici su preko agencije Banbus doputovali u Paraliju, ali su tamo već osam dana ostavljeni sami.

“Najveći problem možda leži i u činjenici da smo poslednja smjena ove sezone u hotelu i da se sve ovo i neće riješiti do ponedeljka kada bismo trebali krenuti nazad a i to je pod upitnikom”, zaključio je on.

izvor agencije

Čitaj još:   MILE Đukanović: Dok žive ideologije koje negiraju zločine, ne prestaje opasnost od novih stradanja... (foto i video)
NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši