NOVI PAZAR:FILMSKA PRIČA Bajazit, likvidirao Bejta Krlića nakon svađe u kafiću oko… (foto)

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Prema nezvaničnim informacijama, Bajazit, Bejto i još jedan mladić su sjedeli za istim stolom da bi poslije izvjesnog vremena započeli žučnu raspravu koja je prerasla u fizički obračun…

NOVI PAZAR: Sandžak, Crna Hronika, Zanimljivosti, vijesti, subota, 24. 08 .2019… 08: 02… NOVI PAZAR:FILMSKA PRIČA Bajazit, likvidirao Bejta Krlića nakon svađe u kafiću oko…

Novopazarska policija uhapsila je Bajazita B. (25) iz Novog Pazara zbog sumnje da je u srijedu uveče oko 23 sata u restoranu “Dar”, u Ulici Save Kovačevića, ubio sugrađanina Bejta Krlića (51).

Prema nezvaničnim informacijama, Bajazit, Bejto i još jedan mladić su sedeli za istim stolom:

Istom prilikom osumnjičeni je ispalio hitac iz vatrenog oružja u Krlića, koji je od zadobijenih povreda preminuo na licu mjesta. Bajazit B. se sumnjiči za ubistvo i nedozvoljeno nošenje oružja, a po nalogu nadležnog tužioca određeno mu je zadržavanje do 48 sati – kažu u policiji.

Razlozi sukoba i dalje su nepoznati, ali Novim Pazarom kolaju priče da je Bajazit bio u svađi sa Krlićevim sinovcem koji je, navodno, sjedeo te večeri sa njima za stolom, i to sve zbog spektakularne pljačke preko milion eura u Njemačkoj od prije dvije godine.

Čitaj još:   Poznata PJEVAČICA IZBAČENA NA ULICU SA DJETETOM: ! PLAKALA na sav glas!

Da li je do svađe između Bajazita i članova porodice Krlić došlo zbog toga što vjeruje da mu brat i roditelji nevini leže u zatvoru ili zbog podjele plijena od milion eura, još uvijek nije poznato.

– Prilikom saslušanja nije htio eksplicitno da se izjasni o tome, ali se dalo zaključiti da je u svađi sa braćom Krlić od te pljačke u Njemačkoj i da je sastanak sa Rijadovim bratom i stricem u restoranu “Dar” bio unapred dogovoren – kaže naš izvor...

Na koliko su osuđeni Krlić i pomagači, nije poznato, ali su mediji spekulisali da neće dobiti dugogodišnju robiju jer prilikom pljačke nije bio naoružan, niti je primijenio silu. Takođe, ukradeni novac je bio osiguran, pa nijedna od banaka kojima je tek trebalo da dostave novac nije bila u gubitku. Sve to je uzeto kao olakšavajuća okolnost.

Čitaj još:   Avionska karta, jeftinija od šoljice kafe, košta 4 eura... (foto)

Brat Bejta Krlića, Naser, ubijen je 2008. godine u hotelu “Atlas”, udaljenom tek oko kilometar od restorana “Dar”. U njega je ubica ispalio nekoliko hitaca nakon što su se potukli ispred objekta.

– Prije par godina poginula mu je supruga u saobraćajnoj nesreći prilikom povratka iz Njemačke – dodaje prijatelj porodice Krlić…

izvor agencije

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši