OBRAČUNA ŽENA: ZAOVA i njena kćerka napale SNAHU, ima TEŽE povrijeđenih…

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Podjela imovine bivših supružnika motiv je za brutalnu tuču u kojoj je učestvovalo pet ratobornih žena. Slučaj, o kojem bruji BiH i region, odigrao se juče oko 16 časova u gradačačkom naselju Vučkovci.

Izvor blizak istrazi otkrio je da je D. M. diobom bračne imovine dobila pola kuće, sa čime se nisu mogle pomiriti zaova i njezina kćerka. Tako su skovale plane i napale snahu. U tuču su se uključile još dvije žene, a svi akteri žive u inostranstvu…

 Slučaj je pripadnicima Policijske uprave Gradačac istog dana u 16.25 prijavila R. M. (39). Prema navodima iz prijave, S. J. (55) je prijetila i upućivala psovke njezinoj kćerki. Potom je S. J. sa nekoliko žena došla u privatnu kuću R. M. gdje je došlo do okršaja. Sijevale su pesnice na sve strane, a bilo je i težih udaraca.

Čitaj još:   VRIJEME: Danas temperature do 30 C... (foto)

Akteri makljaže D. M., R. M., A. V., S. V. i H. M. zatražile su ljekarsku pomoć u Službi hitne medicinske pomoći Doma zdravlja u Gradačcu. Povrijeđene S. V. i H. M. zadobile su teže povrede pa su zbrinute u tuzlanskoj bolnici.

U slučaj se uplelo i nadležno tužilaštvo koje je otvorilo opsežnu istragu. U toku je saslušanje aktera incidenta i kvalifikacija krivičnih djela.

izvor: slobodnabosna

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši