ČETVOROSTRUKI UBICA: Hladnokrvno ih je sve pobio, fotke Davor P, sa njegovovih profila NEĆE VAM BITI DOBRO… (foto i video)

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Davor P. (35) uhapšen je pod sumnjom da je izvršio četvorostruko ubistvo, a jezive fotografije sa njegovih društvenih mreža na kojima je naoružan do zuba- pokazuju da mu rukovanje oružjem, po svemu sudeći, nije bilo strano…

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, vijesti, nedelja, 24. 08 .2019… 11: 52… ČETVOROSTRUKI UBICA: Hladnokrvno ih je sve pobio, fotke Davor P, sa njegovih profila NEĆE VAM BITI DOBRO…

Na svim fotografijama na društvenim mrežama, ubica je u vojnoj uniformi, maskiran i naoružan, a većina njegovih objava na društvenim mrežama tiče se upravo oružja kojim je raspolagao ili novog, koje je nabavljao i kojim se hvalio.

Policija je od Davora P. prilikom hapšenja oduzela arsenal oržja, nekoliko pušaka i gomilu oružja.

FOTO: PRINTSCREEN INSTAGRAM

Policijski službenici pronašli su pretragom šume na putu od Jabukovca ka Štubiku automatski pištolj „škorpion“ sa prigušivačem i poluautomatsku malokalibarsku pušku sa prigušivačem, zakopane u zemlju, sa kojima je, kako se sumnja, D. P. izvršio navedeno krivično djelo.

Čitaj još:   VUČKO, VRIJEĐA: Nećete vjerovati šta poručije nesretnom ocu DAVORU DRAGIČEVIĆU...

Pretresom salaša osumnjičenog policija je pronašla, takođe zakopane, još dvije malokalibarske puške, jednu poluautomatsku i jednu gasnu pušku, kao i veću količinu municije.

FOTO: PRINTSCREEN INSTAGRAM

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on je, uz krivičnu prijavu, priveden Višem javnom tužilaštvu u Negotinu.

izvor agencije

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši