IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ČETVOROSTRUKI UBICA: Hladnokrvno ih je sve pobio, fotke Davor P, sa njegovovih profila NEĆE VAM BITI DOBRO… (foto i video)

Davor P. (35) uhapšen je pod sumnjom da je izvršio četvorostruko ubistvo, a jezive fotografije sa njegovih društvenih mreža na kojima je naoružan do zuba- pokazuju da mu rukovanje oružjem, po svemu sudeći, nije bilo strano…

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, vijesti, nedelja, 24. 08 .2019… 11: 52… ČETVOROSTRUKI UBICA: Hladnokrvno ih je sve pobio, fotke Davor P, sa njegovih profila NEĆE VAM BITI DOBRO…

Na svim fotografijama na društvenim mrežama, ubica je u vojnoj uniformi, maskiran i naoružan, a većina njegovih objava na društvenim mrežama tiče se upravo oružja kojim je raspolagao ili novog, koje je nabavljao i kojim se hvalio.

Policija je od Davora P. prilikom hapšenja oduzela arsenal oržja, nekoliko pušaka i gomilu oružja.

FOTO: PRINTSCREEN INSTAGRAM

Policijski službenici pronašli su pretragom šume na putu od Jabukovca ka Štubiku automatski pištolj „škorpion“ sa prigušivačem i poluautomatsku malokalibarsku pušku sa prigušivačem, zakopane u zemlju, sa kojima je, kako se sumnja, D. P. izvršio navedeno krivično djelo.

Čitaj još:   IZ PRVE RUKE: Korona virus krenula iz salona koji posjećuju žene i to onima za njegovanje... (foto)

Pretresom salaša osumnjičenog policija je pronašla, takođe zakopane, još dvije malokalibarske puške, jednu poluautomatsku i jednu gasnu pušku, kao i veću količinu municije.

FOTO: PRINTSCREEN INSTAGRAM

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on je, uz krivičnu prijavu, priveden Višem javnom tužilaštvu u Negotinu.

izvor agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Komentariši