DOŠLA JESEN, ŠTA NAS OČEKUJE: Vremenska prognoza za narednu sedmicu… (foto)

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

DANAS U drugom dijelu dana pretežno vrijeme sa kišom, pljuskovima i grmljavinom u većini područja, vele u FHMZ-u. Na jugu Hercegovine uglavnom bez padavina…

SARAJEVO: Regija, Putovanja, Zanimljivosti, vijesti, nedelja, 24. 08 .2019… 08: 52… DOŠLA JESENI, ŠTA NAS OČEKUJE: Vremenska prognoza za narednu sedmicu…

Danas se očekuje pretežno oblačno vrijeme, a u ostatku zemlje malo do umjereno oblačno i sunčano, uz postepeno naoblačenje tokom dana…

U toku istog dana u drugom dijelu je pretežno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom u većini područja, vele u FHMZ-u. Na jugu Hercegovine uglavnom bez padavina.

Jutarnja temperatura od 14 do 20, na jugu od 21 do 26, a dnevna od 27 do 33, na jugu do 36 °C. 

nedelja, 25.08.2019.
Biometeorološka prognoza je povoljna. Svježije jutro ugodno će djelovati na većinu ljudi, a tegobe kod osjetljivih osoba dodatno će se umanjiti. Nešto više opreza neophodno je u drugom dijelu dana, usljed porasta temperature i mjestimično izraženijeg osjeta sparine.Neophodno je posvetiti pažnju zaštiti od UV zračenja.   

Čitaj još:   Vic dana Imali Fata i Mujo mačka...

U ponedjeljak 26.8.2019., umjereno ili pretežno oblačno vrijeme. Poslije podne ili u večernjim satima većem dijelu Bosne sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Jutarnja temperatura od 13 do 19, na jugu do 24, a dnevna od 27 do 33, na jugu do 36 °C.

U utorak 27.8.2019., umjereno oblačno i nestabilno vrijeme. Poslije podne naoblačenje u većem dijelu Bosne može usloviti kišu, pljuskove i grmljavinu. U Hercegovini pljuskovi sa grmljavinom se očekuje na sjeveru i sjeveroistoku. Jutarnja temperatura od 13 do 19, na jugu do 24, a dnevna od 27 do 33, na jugu do 36 °C.

U srijedu 28.8.2019., malo do umjereno oblačno i sunčano vrijeme. Poslije podne naoblačenje u većem dijelu centralne i sjeverozapadne Bosne može usloviti kišu, pljuskove i grmljavinu. Jutarnja temperatura od 14 do 20, na jugu do 25, a dnevna od 28 do 34, na jugu do 36 °C.

Čitaj još:   Edin Džeko, mjenja grad i prelazi u novi klub...

http://iBalkan.net

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši